Spartania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Spartania, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz popüler bir strateji oyunu.

Spartania, son zamanlarda oynayabileceğiniz en iyi hikayelerden birine sahip popüler bir strateji oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz bu oyunda, onurlarını geri kazanmak isteyen Spartalı savaşçılardan bir ordu kuruyor ve onları yenilmez hale getirmeye çalışıyoruz. Çeşitli stratejilerle harmanlanan oyuna biraz daha yakından bakalım. 

Spartania'nın hikayesine baktığımızda gerçekten etkileyici olduğunu görüyoruz. Komuta merkezine biz geçiyoruz ve Persler tarafından bozguna uğratılan Spartalıları harekete geçiriyoruz. Aksiyon ve stratejiyi yoğun olarak hissettiğimiz oyunda, savunma ve saldırı mekanizmalarını kontrol etmek tamamen bizim elimizde. 

Özelliklerine gelince, erkek veya kadın karakterlerden birini seçerek oyuna başlıyoruz. Savaşçılar, okçular, atlılar ve büyücülerden oluşan bir ordu yaratmamız gerekecek. Tabii daha sonra bunları geliştirerek güçlü hale getireceğiz. Daha önce Kingdom Rush benzeri bir oyun oynadıysanız buna benzer stratejileri uygulayabilirsiniz. Sonrasında ise gelen saldırıları püskürtün veya arkadaşlarınıza meydan okuyarak gelişiminizi sürdürün. 

Harika grafiklere sahip Spartania oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Spartania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Spartania, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz popüler bir strateji oyunu.

Spartania, antik dönemdeki Spartalılar'dan etkilenerek oluşturulan popüler bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bu oyunda, Thermopylae savaşında Persler tarafından bozguna uğratılan Spartalıların yeniden doğuşuna ortak olacak ve onları yenilmez bir güç haline getirmeye çalışacağız. Son zamanlarda oynadığım en başarılı strateji oyunlardan biri olduğundan denemenizi mutlaka öneririm. 

Spartania'nın özelliklerine baktığımızda, grafiklerinin çok iyi olduğunu söylemeliyim. Harika bir atmosferde oynamaya başlıyoruz ve aksiyon giderek dozunu artırıyor. Dünyanın her yerinden insanla ortak bir mücadelenin içine giriyoruz. Savaşçılardan okçulara, atlı birliklerden büyücülere kadar ordumuzu elimizden geldiğince güçlendirmeli ve Spartania dünyasında Spartalıların onur savaşına destek olmalıyız. Tabii savaşın yanında bu birlikleri geliştirmemiz gerektiğini de unutmayalım. 

Erkek veya kadın komutan olarak göreve başlayacağımız oyunu denemenizi mutlaka öneririm. Aynı zamanda Spartania ücretsiz olarak indirilebiliyor, savunma ve saldırı stratejilerinize güveniyorsanız kesinlikle oynayın derim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Iron Throne

    Gelmiş geçmiş en iyi mobil MMO strateji oyunu