Spiral

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Spiral, sarmal şeklinde kuleden son hız inmeye çalıştığınız zorlu refleks oyunu.

Spiral, Ketchapp’ın Android platformuna çıkardığı sağlam refleks gerektiren oyunlarından biri. Bekleme anında, boş zamanlarda açıp oynanabilecek eğlence dozu yüksek bir oyun. Her defasında başa sarmanıza rağmen kopamadığınız oyunlar varsa bunlara bir yenisini daha ekleyin.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz refleks oyununda sarmal şeklinde kuleden aşağı doğru hızla iniyorsunuz. Platformdan hız kesmeden inen renkli toplar, tamamen sizin kontrolünüzde değil. Aşağı hızla kayarken tek yapabildiğiniz hareket zıplamak. Hızınızı kesmek için akıllıca noktalara özenle yerleştirilmiş setleri aşmak göründüğü kadar kolay değil. Platform sarmal şekilde olduğundan çok önceden görüp ona göre zamanlamayı ayarlama şansına sahip değilsiniz. Aniden çıkan setlere çarpmamak için refleksleriniz çok iyi olmalı.

Erkan Calp

Spiral

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
253 MB DOSYA BOYUTU

Spiral, sarmal kuleden inmeye çalıştığınız Ketchapp yapımı refleks oyunu.

Spiral, sarmal kuleden hız kesmeden inmeye çalıştığımız zorlu oynanış sunan Android refleks oyunu. Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla zorluk düzeyini tahmin edeceğinizi düşündüğüm oyunda setleri aşabilmek için büyük uğraş vermeniz gerekiyor. Sağlam reflekslerin yanında sağlam da sinirleriniz olmalı.

Kulenin tepe noktasından başlayıp yere doğru son hız inen renkli topları kontrol altında tutup mümkün olduğunca fazla puan almamız gerekiyor. Yani başlayıp sonunu göremeyeceğiniz diğer deyişle sonsuz oynanışın hakim olduğu bir mobil oyun Spiral.

Hiç beklemediğimiz anlarda yüz yüze geldiğimiz setleri aşabilmek için harika zamanlamayla zıplamamız gerekiyor. Zamanlama bu oyunda çok önemli. Süre sınırınız yok, belli bir göreviniz yok veya ulaşmanız gereken bir hedef nokta yok. Sadece kulenin olabildiğince aşağısına inmemiz isteniyor. Ara sıra çıkan değerli taşları toplamak zorun değil ancak toplarsak yeni karakterler ve kule tasarımlarını açabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spiral Tower

    Spiral Tower, size verilen nesneyi düşürmeden en üst noktaya ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Spiral Roll

    Keyifli bir beceri oyunu
  • Spiral Rush: a Snake Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.