Splory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Splory, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir organizasyon uygulaması.

Splory, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğmiz bir organizasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu uygulama sayesinde arkadaşlarımızla yapacağımız buluşmaları ve toplantıları hiç olmadığı kadar kolay bir biçimde gerçekleştirebiliyoruz.

Uygulamanın çalışma mantığı tıpkı bir sosyal medya platformu gibi. Kullanıcılar Splory üzerinde etkinlikler oluşturarak bu etkinlikleri davet etmek istedikleri kişilerle paylaşıyorlar. Davetli kişiler ve organizasyonu düzenleyenler bu etkinlikler üzerinde bir araya gelerek iletişim kurabiliyorlar.

Uygulamanın en iyi özellikleri arasında hiç şüphesiz ki katılımcılara gönderilen bildirimler geliyor. Bu bildirimler buluşmanın gerçekleştirileceği mekanın ve zamanın unutulmasını engelliyorlar.

Son derece kolay ve işlevsel bir kullanım deneyimi yaşatan Splory, grup organizasyonlarını çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

Splory

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Splory sayesinde arkadaşlarınızla yapacağınız buluşmaları çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Splory, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir organizasyon uygulaması olarak öne çıkıyor ve yapımcıları bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak sunuyor.

Ücretsiz olmasına rağmen son derece işlevsel ve şık bir kullanım deneyimi yaşatan bu uygulama sayesinde arkadaşlarımızla yapacağımız organizasyonları ve buluşmaları çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.

Uygulama gelişmiş bir sosyal etkileşim alanı kuruyor. Planlarımızı bu ağ üzerinden birlikte olmak istediğimiz insanlarla paylaşabiliyoruz. Arkadaşlarımız planları buradan takip ederek buluşmanın nerede ve ne zaman gerçekleştirileceğiniz takip edebiliyorlar. Hatta buluşma zamanına yakın gönderilen bildirimlerle saatin ve yerin unutulması engelleniyor.

WhatsApp ve diğer mesajlaşma uyuglamaları üzerinden yapılan grup organizasyonları artık zor gelmeye başladıysa Splory işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.