Spotlinks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Spotlinks, günümüzde popüler olan ve neredeyse herkesin kullandığı sosyal medya platformlarının hesaplarını tek bir profilde toplayan yararlı bir Android uygulamasıdır.

Spotlinks, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve pek çok sosyal medya platformu üzerinde aktif olan kullanıcıların oldukça işine yarayacak olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulama. Özetle tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir profil üzerinde görüntülemenizi sağlayan Spotlinks, bu sayede kendinizi tanıtacağınız kişiler ile kolayca iletişime geçmenizi sağlıyor.

Sosyal medya platformlarının sayısı arttıkça yönetimi de zorlaşıyor. Özellikle iş dünyasında kendinizi gösterebilmek için her platformda yer almalısınız fakat bu platformlar üzerinden farklı kişiler ile irtibata geçebilirsiniz. Tüm bu işlemleri basite indirgeyen uygulama, tüm hesaplarınızın linklerini tek bir profile ekleyerek diğer kullanıcılara gönderebilmenizi sağlıyor.

Uygulama üzerinde oluşturduğunu profili paylaşarka kendi sosyal ağınızı genişletmek de oldukça kolay diyebilirim. Çünkü paylaştığınız profil üzerinde tüm sosyal medya hesaplarınız yer almaktadır. Facebook, Instagram, Twitter, Skype, Foursquare, Linkedin, e-posta adresi, telefon numarası ve internet sitesi bağlantısını verebileceğiniz içerikler arasında yer alıyor. Tüm bu bilgileri istediğiniz kişiler ile tek bir profil ile paylaşabildiğinizi düşünmek bile oldukça hoşunuza gidecektir.

Uygulama üzerinde diğer kullanıcıların profillerini takip ederek onların sosyal ağlarına kolaca ulaşabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Fakat uygulamanın en güzel özelliği yakın çevrenizde bulunan kişileri tespit ederek sosyal ağlarını görüntülemesidir. İş yerinde, partide, sokakta, toplu taşıma araçlarında, konferanslarda yada herhangi bir yerde yakın çevrenizde bulunan kişileri tespit ederek onların sosyal medya hesaplarını görebiliyorsunuz. Tabiki bunun için karşıdaki kullanıcının da Spotlinks uygulamasını kullanması gerekiyor.

Kendinize özel adeta kendi tanıtım kartınız gibi olacak profili oluşturarak sosyal ağınızı genişletmek istiyorsanız Spotlinks'i Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Can Çevrim

Spotlinks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Spotlinks, iOS cihazlarınız üzerinde sosyal medya bağlantılarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz etkili bir uygulamadır.

Spotlinks, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri oldukça kullanışlı bir sosyal medya bağlantı yönetimi uygulamasıdır.

Tüm sosyal medya bağlantılarınızı ve iletişim adreslerinizi tek bir uygulama altında sizler için bir araya getiren Spotlinks yardımıyla, istediğiniz kişilerle bağlantılarınızı paylaşabilir veya farklı kişilere ait bağlantılara kolayca ulaşabilirsiniz.

Günümüzde internet kullanıcılarının birçok sosyal ağ üzerinde aktif olarak yer aldıklarını düşündüğümüz zaman, sürekli olarak bağlantıda olduğunuz kullanıcılara ait hesapları tek bir yerden kontrol edebileceğiniz veya kendi kullanmakta olduğunuz sosyal medya hesaplarını diğer kullanıcılarla tek bir yerden paylaşabileceğiniz Spotlinks, gerçekten oldukça yararlı ve kullanışlı bir uygulama olarak dikkat çekmektedir.

 

Facebook, Twitter, Linkedin, Foursquare, Instragram ve benzeri sosyal ağ hesaplarınızı tek bir uygulama yardımıyla bir araya toplayarak, kişi listenizde yer alan diğer kullanıcılarla kolayca paylaşabileceğiniz Spotlinks, diğer kullanıcılarla bağlantı kurmanıza aracı olmaktadır.

Sadece birkaç tıklamayla kendi profilinizi oluşturabileceğiniz uygulamanın kullanımı oldukça kolaydır. Facebook hesabınız yardımıyla Spotlinks üzerinde oturum açabilir ve yakınınızda olan kullanıcıları arama özelliği sayesinde görüntüleyebilirsiniz.

Kişi listenizi yönetmek için kullanabileceğiniz en yenilikçi ve etkili uygulamalardan bir tanesi olan Spotlinks'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.