Spotology

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Spotology, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Spotology, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Hem hızlı hem de dikkatli olmanız gereken bir oyun olan Spotology, minimalist tarzı ile dikkat çekiyor diyebilirim.

Çok basitmiş gibi görünse de bir kaç kere oynamayı denediğiniz zaman aslında o kadar da basit olmadığını görüyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda zaten size nasıl oynayacağınızı gösteren küçük bir rehber çıkıyor.

Spotology oyununda temel amacınız ekranda karşınıza çıkan yuvarlak balonları patlatmak. Fakat bunun için parmağınızı ekrandan hiç kaldırmamanız gerekiyor. Kare balonların arasında sadece yuvarlak balonlara dokunmanız ve parmağınızı kaldırmadan hepsini patlatmanız gerekiyor.

Anlatırken gayet basitmiş gibi görünse de aslında değil çünkü parmağınızı kaldırmadan bütün balonları patlatmak her zaman o kadar kolay olmayabiliyor. Kısacası oynaması kolay fakat ustalaşması zor bir oyun diyebilirim.

Bununla birlikte oyun minimalist dizaynı ve hoş tasarımı ile dikkat çekiyor. Sade görünümü ile dikkat dağıtıcı her hangi bir öğe olmadan kendinizi oyuna verebiliyorsunuz. Ayrıca telefonu sallayarak renk temasını değiştirebilmeniz de hoş bir dokunuş olmuş.

Kısacası değişik beceri oyunlarını seviyorsanız Spotology'yi denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Spotology

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Spotology, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Spotology, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Bazen en basit gibi görünen şeyler en zoru çıkar, Spotology de tam olarak bu tanıma uyan bir oyun.

Spotology zamana karşı yarıştığınız, fakat bununla birlikte aynı zamanda dikkatli de olmanız gereken bir oyun. Farklı ve orijinal yapısı, sade görünümü ve eğlenceli tarzı ile boş vakitlerinizi doldurabileceğinizi düşünüyorum.

Spotology'de temel amacınız ekranda karelerin arasında karşınıza çıkan yuvarlak balonları patlatmak. Elbette göründüğü kadar kolay değil çünkü bunu parmaklarınızı ekrandan hiç kaldırmadan yapmanız gerekiyor.

Anlatınca çok basitmiş gibi görünse bir kaç kere denediğinizde o kadar basit olmadığını anlıyorsunuz. Oyunu oynaması kolay fakat ustalaşması zor bir oyun olarak tanımlarsak çok yanlış olmaz sanıyorum.

Oyuna ilk başladığınızda nasıl oynayacağınızı anlatıyor. Fakat bazı ipuçlarını es geçmişler. Örneğin oyunda içi boş deliklerin üzerinden iki kere geçmeniz gerekiyor. Bunu da yine parmağınızı kaldırmadan yapmanız gerekiyor.

Oyun ayrıca minimalist dizaynı ve sade görünümü ile dikkat çekiyor diyebilirim. Ayrıca telefonu sallayarak renk temasını değiştirebilmeniz de hoş bir dokunuş olmuş. Kısacası değişik beceri oyunlarını seviyorsanız Spotology'yi denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!