Stack Blocks 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir bulmaca oyunu

Stack Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil bulmaca oyunudur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz renkli görselleri ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken Stack Blocks 3D oyununda zorlu bulmacaları tamamlamaya çalışıyorsunuz. Eğlenceli bir deneyim sunan oyunda tek yapmanız gereken elinizdeki blockları uygun yerlerine dağıtarak oyun alanını kaplamak. Eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim sunan oyunda işiniz bir hayli zor. Beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gereken oyunda stratejik hamleler de yapmanız gerekiyor.

Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Stack Blocks 3D oyununu kaçırmayın derim.

Stack Blocks 3D oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Stack Blocks 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
247 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bir bulmaca oyunu

Stack Blocks 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil bulmaca oyunudur. 

Birbirinden zorlu bölümleriyle dikkat çeken Stack Blocks 3D oyununda renkli blokları yerlerine yerleştirerek ilerliyorsunuz. Eğlenceli bir deneyim sunan oyunda tek yapmanız gereken elinizdeki blockları uygun yerlerine dağıtarak oyun alanını kaplamak. Beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gereken oyunda stratejik hamleler de yapmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.Stack Blocks 3D oyununu kaçırmayın derim.

Stack Blocks 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brick Merge 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Easter Eggs 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Go Knots 3D

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Pixel Match 3D

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Sort It 3D

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Shadows - 3D Block Puzzle

    Shadows - 3D Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.