Star Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Yüz binlerce kişi tarafından tercih edilen Star Knight, aksiyon oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan eğlenceli bir oyundur.

Eşsiz arka plan temalarının ve etkileyici ses efektlerinin bolca yer aldığı bu oyunda amaç, başrolde yer alan karakteri doğru bir şekilde yönlendirmek ve engelleri aşarak hedefe ulaşmaktır.  Oyun içerisinde birbirinden zorlu onlarca yarış parkuru yer almaktadır. Parkurlarda sizi engellemeye çalışan çeşitli yaratıklar, ateş topları, kılıçlı askerler, aniden hareket eden bloklar ve daha birçok farklı unsur bulunmaktadır.

Sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız bu oyunda, kılıcınızı etkili bir şekilde kullanarak karşınıza çıkan yaratıkları ve askerleri öldürmeli ve yolunuza hızla devam etmelisiniz. Engelleri aşarak ilerlemeli ve puanlar toplayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Olabildiğince uzun bir süre hayatta kalarak parkurları başarılı bir şekilde tamamlamalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz Star Knight ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilir ve farklı bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Star Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
626.4 MB DOSYA BOYUTU

Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Android ve İOS işlemcili tüm cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemden ulaşabileceğiniz Star Knight, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Kaliteli ve etkileyici görüntü grafiklerinin yanı sıra benzersiz temaların yer aldığı bu oyunda yapmanız gereken, zorlu yarış parkurlarında hızla ilerleyerek engelleri aşmak ve sonraki bölümlere ulaşmaktır. Parkurlarda sizi bekleyen kılıçlı askerler, aniden yer değiştiren bloklar, saldırgan yaratıklar ve hızla hareket ede ateş topları gibi çeşitli tehlikeler bulunmaktadır. Tüm bu engelleri aşarak engebeli yollarda hızla ilerlemeli ve kılıcınızı kullanarak size saldıran yaratıkları öldürmelisiniz.

Parkurları tamamlayarak puanlar ve ödüller kazanabilirsiniz. Topladığınız puanları, yeni bölümlerin kilidini açmak için kullanabilirsiniz. Olabildiğince uzun süre hayatta kalmalı ve hedefe ulaşmalısınız. Bağımlılık yapıcı ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyun ile sizlerde eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen Star Knight, aksiyon kategorisinden yer alan eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Wil Knight

    Korkusuz bir şövalyeyi yöneterek ilginç yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Apple Knight

    Türlü engellerle ve acımasız askerlerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Block Battles: Star Guardians

    Yüzlerce farklı savaş kahramanını kullanarak düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Knight Joust Idle Tycoon

    Ortaçağ savaşlarına katılacağız.
  • Mr.Kim, The Mid-Aged Knight

    Çeşitli savaş aletlerini kullanarak canavarlara karşı savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Good Knight Story

    Onlarca savaş karakterinden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle ikili savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cash Knight

    Onlarca farklı zırh ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.