Starlike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

Starlike uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan kolayca dostlarınızın sosyal ağlarda neleri beğendiklerini takip edebiliyorsunuz.

Starlike uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıktı ancak direkt olarak bir sosyal ağ işlevi görmek yerine diğer ağlardaki dostlarınıza dair bilgileri kolayca tek bir platformdan elde edebilmenizi sağlıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve çok basit bir arayüze sahip olan uygulama sayesinde kimin hangi ağda ne yaptığını hiç vakit kaybetmeden görebiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanarak Facebook, Twitter ve LinkedIn hesaplarınızla giriş yaptığınızda, bu ağlarda bulunan dostlarınızın neleri beğendiklerini veya favorilerine eklediklerini hemen görebiliyor, böylelikle direkt olarak paylaşımlarına bakmak yerine neleri sevdiklerine veya nelerle ilgilendiklerine dair daha fazla detay sahibi olabiliyorsunuz.

Uygulamanın tek işlevi tabii ki başkalarını takip etmek değil. Dostlarınızın beğendiği şeyler karşınıza serildikten sonra siz de o içerikleri ve paylaşımları beğenebiliyor, favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Eğer şimdi değil de başka bir zaman beğenmek isterseniz sadece uygulamanın içerisinden yıldızlamanız ve kimseye belli etmeden o paylaşımı takip etmeniz de mümkün.

Gelecekte daha fazla sosyal ağın desteklenmesi halinde kullanım alanı da genişleyecektir. Starlike uygulamasını dostlarının her adımını takip etmek isteyen kullanıcılar için oldukça yeterli ve uygun buluyorum. Denemeden geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Starlike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Starlike uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan dostlarınızın hangi sosyal ağda hangi paylaşımları beğendiklerini takip edebiliyorsunuz.

Starlike uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının dostlarını sosyal medya hesaplarından kolayca takip edebilmeleri için hazırlanmış ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve sahip olduğu özellikleri sade, işlevsel bir arayüzle sunabilmesi sayesinde kullanırken pek bir zorluk çekeceğinizi de sanmıyorum.

Uygulamanın temel işlevi, dostlarınızın LinkedIn, Twitter ve Facebook üzerinden beğendikleri yahut favorilerine ekledikleri paylaşımları takip etmek. Böylelikle sadece paylaştıkları şeyleri değil, beğenerek takip ettiği şeyleri de görme, onların zevkleri konusunda fikir sahibi olma imkanınız da doğuyor.

Elbette Starlike sadece bununla da bitmiyor. Uygulama içerisinden direkt olarak dostlarınızın beğendikleri şeyleri beğenebiliyor, tweetleri siz de favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede her defasında o sosyal ağın uygulamasına girmek yerine Starlike içerisinden tüm işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün oluyor.

Eğer beğenmek ya da favorilere eklemek istemezseniz uygulamanın kendi uygulama içi beğenme seçeneğini de kullanarak daha sonra bu beğendiklerinize göz atabilirsiniz. Starlike'ın kendi beğenileri diğer sosyal ağlarınızda aktif olmayacaktır ve böylece sizi de belli etmeyecektir.

Arayüzün kullanışlı olması ve gelecekte daha fazla sosyal ağı destekleme ihtimali sebebiyle her kullanıcının beğeneceği bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Çalışması için aktif bir internet bağlantısının olması gerektiği ise tabii ki unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.