State

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

State, sizinle aynı fikirde olan kişileri bulmanız için tasarlanmış ücretsiz bir sosyal platformdur.

State ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir sosyal paylaşım platformudur. Herkese açık olan bu platform özellikle yeni fikirlerini diğerleriyle paylaşmak isteyen kullanıcıları hedefliyor. Bu bağlamda State'i özetlemek için kullanacağımız en doğru kelime 'fikir' olacaktır.

Kullanıcılar duygu ve düşüncelerini ifade etmek için farklı sosyal medya kanalları kullanmakta fakat State tamamen farklı bir deneyim sözü veriyor. Bunu yapmak içinse sizinle aynı düşünen insanlarla aranızda bir ağ kuruyor ve bu ağ üzerinden fikirlerinizi paylaşan kullanıcılarla iletişime geçmenizi sağlıyor.

State tamamen limitsiz bir alan sunmakta. Herhangi bir konudaki fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilir geri dönüş alabilirsiniz. Farklı kullanıcılarla iletişime geçtikçe fikirleriniz gelişecek ve daha kusursuz bir hal alacaktır. Küresel bir ağ kuran State ile dünyada sizin gibi düşünen insanları bulabilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz. Son derece temiz bir arayüz sunan State ile dünyaya yepyeni bir pencereden bakacaksınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya
  • Cheez

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması