Status

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME

Status uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan dostlarınıza ne yaptığınızı durum bildirimleriyle gösterebilirsiniz.

Status uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir durum belirtme uygulaması olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Sahip olduğu yetenekler sayesinde dostlarınızın ne yaptığınız hakkında kolayca fikri oluyor ve her defasında onlara ne yaptığınızı söylemenize gerek kalmıyor.

Zira uygulamanın sahip olduğu algoritma sayesinde o an ne yapıyorsanız direkt olarak durum bildirimi ortaya çıkıyor ve böylece uygulamada bulunan zaman tüneline göz atan dostlarınız neler yaptığınız hakkında fikir edinebiliyorlar. Durumunuzu belirtmek için herhangi bir şekilde kendiniz işlem yapmak zorunda değilsiniz ve her şey otomatik olarak gerçekleştirildiği için evde, işte, yolda nerede olursanız olun herkesin ne yaptığınız hakkında bilgisi oluyor.

Tabii ki durum güncellemelerini sadece arkadaşlarınıza gösterme gibi özelleştirme ve güvenlik seçenekleri de uygulama içerisinde mevcut. Sık sık insanlardan ne yaptığınıza dair mesajlar alıyor ve hepsine yetişecek vaktiniz yoksa oldukça kurtarıcı bir uygulama olacağını söylemek mümkün.

Status'un arayüzü oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış. Böylelikle uygulamayı kullanırken zorluk çekmeden yapmak istediğiniz tüm ayarları gerçekleştirebiliyorsunuz. Her ne kadar uygulamanın üreticisi batarya ömrünün etkilenmediğini iddia etse de konum takibi sebebiyle bir miktar pil tüketimini göze almak gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

Status

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Status uygulamasını kullanarak kolayca durum ve konum bildirimlerinizi otomatik hale getirebiliyorsunuz.

Status uygulaması, adından da fark edebileceğiniz gibi bir durum bildirimi yapma uygulaması olarak karşımıza çıktı ve iPhone yahut iPad sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Bir nevi mini sosyal ağ olarak nitelendirebileceğim uygulama, ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor ve dostlarınızın yahut ailenizin o an ne yaptığınız konusunda otomatik olarak bilgi alabilmelerini sağlıyor.

Kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama, otomatik bir şekilde o an neler yaptığınızı tespit ediyor ve uygulamada eklediğiniz dostlarınızın zaman akışına bir bildirim gönderiyor. Böylelikle evdeyseniz, işteyseniz, yoldaysanız veya başka yerlerdeyseniz her defasında uğraşarak ne yaptığınızı bildirmenize gerek kalmıyor.

Her ne kadar uygulamanın üreticisi batarya tüketiminde bir değişiklik olmadığını iddia etse de konum belirleme servislerinin kullanımı sebebiyle pil tüketiminde bir artış olduğu ortada. Uygulama içerisinde bulunan harita üzerinde nerede bulunduğunuz da gösteriliyor ve böylece sizinle görüşmek isteyen dostlarınız direkt olarak o konuma gelebiliyorlar.

Bilhassa çok meşgul bir güne sahip olanların ve devamlı yollarda olmak zorunda olanların dostları ve ailelerine konumlarını bildirmeleri için oldukça iyi bir çözüm olduğunu söyleyebilirim. Uygulamayı kullanırken keyif alacağınıza inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.