Stormhill Mystery: Family Shadows

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Macera dolu bir serüvene atılarak gizemli olayları araştırabileceğiniz ve ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulabileceğiniz Stormhill Mystery: Family Shadows, binlerce oyun severin keyifle oynadığı eğlenceli bir oyundur.

Oyun içerisinde yüzlerce ipucu ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Ayrıca kayıp eşyaları arayabileceğiniz ve sır dolu olayları araştırarak gizemleri açığa çıkartabileceğiniz birçok farklı mekan bulunmaktadır. Ürpertici evlerde gezinerek kayıp eşyaları bulabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli gerilim müzikleri ile oyu tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, ürpertici odalarda dolaşarak gizem dolu olayların sır perdesini aralamak ve ipucu toplayarak gizli nesneleri bulmaktır. İpuçlarına ulaşabilmek için çeşitli bulamacalar çözebilir ve eşleştirmeler yapabilirsiniz. Bulmaca ve eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak ihtiyacınız olan tüm ipuçlarını toplayabilir ve kayıp objelere ulaşarak şüpheli karakterlerin izini sürebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren ve ücretsiz olarak sunulan Stormhill Mystery: Family Shadows, macera oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Stormhill Mystery: Family Shadows

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
646.4 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Heyecan verici gizli nesne sahneleri ve macera dolu serüvenleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim yaşatan Stormhill Mystery: Family Shadows, ücretsiz olarak sunulan ve binlerce kişi tarafından sevilerek oynanan kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, sır dolu olayları araştırarak gizemleri açığa çıkartmak ve ipucu toplayarak kayıp objeleri bulmaktır. Ürkütücü mekanlarda dolaşarak macera dolu anlar yaşayacak ve gizli nesneleri bulmak için mücadele edeceksiniz. Çeşitli eşleştirmeler yaparak ve bulmacalar çözerek ihtiyacınız olan tüm ipuçlarına ulaşabilir ve böylece gizli nesneleri daha kolay bulabilirsiniz. Lanetli bir kasabaya yolculuk yaparak kendinizi macera dolu bir serüvenin içinde bulacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız ipucu ve yüzlerce gizli obje yer almaktadır. Ayrıca gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapacağınız onlarca ürpertici mekan bulunmaktadır. Bulmacaları ve eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Macera oyunları arasında bulunan ve Hem Android, hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Stormhill Mystery: Family Shadows, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Mystery Trackers: Paxton Creek Avenger

    Gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Royal Family

    İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.
  • The Addams Family

    Kendi korku evinizi inşa ederek macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hidden Object-Phantasmat: Reign of Shadows

    Sır dolu olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkat çekiyor.