Strike Master Bowling

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bowling maçlarına çıkacağınız ve atış becerilerinizi geliştireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Strike Master Bowling, bowling müsabakalarına katılarak atış becerilerinizi geliştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bowling oynayarak en iyi atışı yapmak için mücadele etmek ve çeşitli turnuvalara katılarak birincilik yarışı vermektir. Hassas kontrolleri sayesinde bowling topunu dilediğiniz gibi yönlendirebilir ve hedefe ulaştırabilirsiniz.

Bowling oynarken kullanacağınız karakteri kendiniz belirleyebilir ve karakterinizi özelleştirerek kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Atış becerilerinizi geliştirebileceğiniz ve nefes kesen müsabakalara katılarak dünya sıralamasında adınızı zirveye yazdırabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birçok zorlu turnuva modu ve farklı özelliklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca farklı renklerde tasarlanmış sayısız bowling topu bulunmaktadır. En iyi atışınızı yaparak pinlerin tamamını düşürmeli ve maksimum puanı toplayarak seviye atlamalısınız.

Spor oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Strike Master Bowlingi, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Strike Master Bowling

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
85.3 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bowling maçlarına çıkacağınız ve atış becerilerinizi geliştireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zorlu bowling turnuvalarına katılarak birincilik yarışı vereceğiniz ve atış becerilerinizi geliştirerek dünyanın sayılı bowlingcileri arasına girebileceğiniz Strike Master Bowling, mobil platformda spor oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve keyif verici ses efektleriyle donatılmış bu oyunda yapmanız gereken tek şey, bowling müsabakalarında en iyi atışınızı sergileyerek maksimum puana ulaşmak ve turnuvalarda birinci olarak kupa kaldırmaktır.

Oyunda antrenman seçeneği ile kendinizi geliştirebilir ve maçlara daha konsantre bir şekilde çıkabilirsiniz. Ayrıca online modda oynayarak dünyanın güçlü oyuncularına karşı mücadele edebilir ve zirvede yerinizi alabilirsiniz. İçinizdeki bowling tutkusunu doyasıya yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı renklerde tasarlanmış yüzlerce bowling topu ve çeşitli özelliklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabilir ve oyuncunuzu özelleştirebilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Strike Master Bowling ile sizde nefes kesen maçlara çıkabilir ve bowling alanında yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bowling by Jason Belmonte

    Heyecan verici bowling turnuvalarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Bowling Idle

    Hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Bowling Blast

    Gerçek zamanlı olarak bowling oynayacağız.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Strike Knight

    Strike Knight, Android cihaz sahiplerinin ister yalnız isterlerse arkadaşlarıyla birlikte bowling oynamasına imkan sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Bullet Master

    Mobil cihazımızda gizli bir ajan olacağız.
  • Pack Master

    Eşyaları bavula yerleştirmeye çalışacağız.
  • Drill Master

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.