String.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu

String.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan String.io, topraklar kazanarak ilerleyebileceğiniz bir oyundur. IO oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olarak ön plana çıkan oyunda renkli görseller ve bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Farklı avatarların kilitlerini açarak daha renkli bir atmosfer de oluştabileceğiniz oyunda online PvP mücadelesi veriyorsunuz. Stratejik mücadeleler verebileceğiniz oyunda topraklarınızı korumalı ve sürekli büyütmelisiniz. Kolay oynanışıyla karşımıza çıkan String.io sizleri bekliyor.

String.io oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

String.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

String.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve keyifli deneyim yaşayabileceğiniz bir oyun olan String.io, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun olarak ön plana çıkan oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Farklı avatarların kilitlerini açarak daha renkli bir atmosfer de oluştabileceğiniz oyunda online PvP mücadelesi veriyorsunuz. Stratejik mücadeleler verebileceğiniz oyunda topraklarınızı korumalı ve sürekli büyütmelisiniz. Oldukça zevkli bir oynanışa sahip olan String.io oyununu mutlaka denemelisiniz.

String.io oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.