Stuntman Stuart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Stuntman Stuart mobil cihazlarınızda ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Stuntman Stuart basit bir şekilde oynanabilen, bir o kadar da eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stuntman Stuart'da filmlerde dublörlük yapan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. "Tokyo'da Düşüş" adıyla çekilen film için bir dublör aranmaktadır. Bu ilan işsiz biri olan kahramanımızın dikkatini çeker ve işe başvurur. Kahramanımızın film setine kabul edildikten sonra yapması gereken şey ise en uzun düşüş sahnesini çekmektir. Biz de ona bu işi gerçekleştirmesinde yardımcı oluyoruz.

Stuntman Stuart'da ne kadar uzun süre düşersek o kadar yüksek para kazanmaktayız. Biz aşağıya doğru süzülürken karşımıza bayraklar, işaret tabelaları ve balkonlar gibi engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmak için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Kahramanımızı sağa ve sola doğru yönlendirerek engellerden kaçıyoruz. Oyunun oldukça basit bir şekilde oynanabildiği söylenebilir.

Stuntman Stuart 8 bit retro grafiklerle süslenmiş bir oyun. Oyunda herhangi bir reklam ve uygulama içi satın alma işlemi de bulunmuyor. Arkadaşlarınızla oyunu oynayarak tatlı rekabetler yaşayabilir ve puanlarınızı yarıştırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Stuntman Stuart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
38.8 MB DOSYA BOYUTU

Stuntman Stuart reflekslerinizi kullandığınız bir mobil beceri oyunudur

Stuntman Stuart eğer becerilerinizi arkadaşlarınızla yarıştırmayı ve kazandığınız yüksek puanları karşılaştırmayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stuntman Stuart'da dublörlük kariyerine yeni başlayan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Bir süredir işsiz gezen kahramanımız bir gün gazetede gördüğü bir ilana başvuruyor. "Tokyo'da Düşüş" adlı filmde kullanılmak üzere bir dublör aranmaktadır. Kahramanımızın başvurusu kabul edilir ve film setine davet edilir. Kahramanımızın yapması gereken şey ise zorlu bir düşüş sahnesini çekmektir. Bu işi gerçekleştirmek ve kahramanımızın kariyerinin ne kadar uzun süreceğini belirlemek ise bizim elimizde.

Stuntman Stuart'da yapmamız gereken şey kahramanımız düşerken onu yönlendirmek ve yoluna çıkan engellere çarpmamasını sağlamak. Karşımıza bayrak direkleri, balkonlar ve büyük tabelalar çıkıyor. Bunlara çarpmamak için kahramanımızı sağa ve sola yönlendiriyoruz. Ne kadar uzun süre düşersek o kadar yüksek para kazanıyoruz. Oyun genel olarak basit bir şekilde oynanabiliyor.

8 bit grafiklere sahip olan Stuntman Stuart'da herhangi bir reklam veya uygulama içi satın alma işlemi bulunmaması bir artı puan.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flatout - Stuntman

    Flatout - Stuntman, istediğiniz tehlikeli ve çılgın hareketleri yapabileceğiniz 3 boyutlu bir dublör simulasyonudur.
  • Stuntman Steve - Stunt Racing

    Stuntman Steve - Stunt Racing çılgın akrobatik hareketler yapabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • New Water Stuntman Run

    Su oyunlarının kahramanı sen ol.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.