Sunken Secrets

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli üretim faaliyetlerinde bulunabileceğiniz ve kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi köyünüzü inşa ederek çeşitli üretim alanları kurabileceğiniz ve altın kazanabileceğiniz Sunken Secrets, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı binalar ve üretim alanları inşa ederek köyünüzü geliştirmektir. Oyun çevrimiçi olarak oynanmaktadır. Tarımla uğraşarak çeşitli meyve ve sebzeler üretebilirsiniz. Farklı binalar oluşturarak bu binaları dekore edebilir ve köyünüzü güzelleştirebilirsiniz. Tüm bunları yaparken denizde bulunan kötü cadıya dikkat etmeli ve ondan kurtulmalısınız. Farklı üretim alanlarında kendinizi geliştirerek köyünüzü büyütebileceğiniz ve altın kazanarak yeni üretim fabrikaları kurabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız görev ve günlük toplayabileceğiniz onlarca farklı ödül yer almaktadır. Ayrıca üretebileceğiniz birçok meyve ve sebze bulunmaktadır. Hasat ettiğiniz ürünleri satarak para kazanabilir ve yeni malzemeler satın alabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile oyunculara hizmet veren Sunken Secrets, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Sunken Secrets

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
96.9 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli üretim faaliyetlerinde bulunabileceğiniz ve kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun tutkunlarına hizmet veren Sunken Secrets, hayalinizdeki köyü inşa edebileceğiniz ve çeşitli alanlarda üretim yaparak altın kazanabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Yüz binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan ve kaliteli grafik tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, deniz kenarında bir köy kurmak ve farklı binalar inşa ederek köyü geliştirmektir. Tarımla ve hayvancılıkla uğraşarak altın kazanabilir ve köyünüzü büyütmek için yeni malzemelere sahip olabilirsiniz. Denizde yer alan kötü cadıyla mücadele etmeli ve köyünüzü büyüterek seviye atlamalısınız. Farklı sebze ve meyveler yetiştirerek geçiminiz sağlayabileceğiniz ve macera dolu görevler üsteleneceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı karakter ve deniz canlısı yer almaktadır. Ayrıca tarlalara ekebileceğiniz birçok farklı meyve ve sebze çeşidi bulunmaktadır. Üretim yaparak altın kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan Sunken Secrets ile sizlerde hayalinizdeki köye sahip olabilir ve eğlenceli zamanlar geçirerek günün stersini atabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secrets of the Dark Eclipse Mountain

    Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Secrets of Easter Island

    Garip yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabayı kurtarmak için zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • House Secrets The Beginning

    Esrarengiz olayları inceleyeceğiniz gizemli bir ülkede macera dolu bir yolculuk sizleri bekliyor.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.