Super Cat Tales 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu

Super Cat Tales 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Nostaljik bir atmosfere sahip olan oyunda yüzlerce zorlu bölümün üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil platform oyunu olan Super Cat Tales 2, Super Mario atmosferini yeniden yaşatan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Gizemli bir orduya karşı mücadele ettiğiniz oyunda zorlu maceralara atılıyorsunuz. Farklı kedilerin kilitlerini açarak daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda retro tarz grafikler yer alıyor. Eğlenceli ses efektleriyle de ilgi çekici bir ortama sahip olan oyunda kolay kontroller yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Super Cat Tales 2, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Zorlu başarıları da tamamlamanız gereken oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Super Cat Tales 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Cat Tales 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu

Super Cat Tales 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu yüzlerce bölüme sahip olan oyunda engelleri aşıyor ve bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Super Cat Tales 2, yüzlerce zorlu bölümü tamamlayıp gizemli ordulara karşı mücadele ettiğiniz bir oyundur. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eğlenceli ses efektleri ve renkli grafikler yer alıyor. Super Mario atmosferine oldukça benzer bir ortama sahip olan oyunda retro tarz piksel grafikler yer alıyor. Zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda farklı kedilerin kilitlerini açarak daha renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda kolay kontroller yer alıyor. Super Cat Tales 2, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Zorlu başarıları da tamamlamanız gereken oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Super Cat Tales 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Super Dash-Cat

    Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Cat vs Mice

    Süper eğlenceli kedi fare oyunu
  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Super Starfish

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunudur
  • 99 Challenges!

    İmkansız süper kahraman görevlerini tamamlamanız gerekiyor