Super Dynamite Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Dinamitle balık avına çıkacağınız ve denizdeki tüm balıkları yakalamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Denizde farklı araçlarla dolaşarak balıkları dinamit ve çeşitli bombalama yöntemlerle avlayacağınız Super Dynamite Fishing, mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, gemiyle denizlerde dolaşarak balıkların bulunduğu bölgelere dinamit atmak ve denizde tek bir balık dahi kalmayana kadar mücadele etmektir. Avladığınız balıkların sayısı arttıkça seviye atlayabilir ve yeni deniz araçları satın alabilirsiniz. Ayrıca puanlarınızı kullanarak farklı bomba çeşitlerinin kilidini açabilir ve tek seferde daha fazla balığı avlayabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda balık tutarken kullanabileceğiniz gemi, sandal, tekne, sal ve daha birçok farklı araç yer almaktadır. Ayrıca dinamit, füze, roket ve daha onlarca bomba türü bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Super Dynamite Fishing, popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Super Dynamite Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
47.3 MB DOSYA BOYUTU

Dinamitle balık avına çıkacağınız ve denizdeki tüm balıkları yakalamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Super Dynamite Fishing, farklı deniz araçlarından yararlanarak balık avına çıkacağınız ve dinamitle balıkları etkisiz hale getirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gemiyle denizde uzun bir yolculuğa çıkarak gördüğünüz her balığı avlamak ve seviye atlayarak yola devam etmektir. Avladığınız balık sayısına göre puanlarınızı artırabilir ve yeni araçlar satın alabilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça farklı bomba türlerinin kilidini açabilir ve aynı anda yüzlerce balığı etkisiz hale getirebilirsiniz.

Oyun içerisinde sal, gemi, tekne, sandal ve daha onlarca farklı deniz aracı bulunmaktadır. Ayrıca balık avlamak için kullanabileceğiniz dinamit, el bombamsı, roket, füze ve daha onlarca etkili bomba çeşidi yer almaktadır. Aksiyon oyunları arasında yerini alan Super Dynamite Fishing ile sizde dinamitle balık avına çıkabilir ve denizdeki tüm balıkları yakalayarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dynamite Fishing

    İlginç yöntemlerle balık avlamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dynamite Fishing World Games

    Dynamite Fishing World Games, turnuvalara katıldığınız aksiyon dozu yüksek balık tutma oyunu.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Fishing Empire

    Farklı balık türleri yakalamaya çalışacağız.
  • Super Penguins

    Eğlence dolu oyunlar oynayacağız.
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.