Super Hero Fight Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Eğlence dolu dakikalar bizleri bekliyor.

Mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan Super Hero Fight Club tamamen ücretsiz olarak yayınlandı. 

Çarpıcı grafiklerin yer aldığı oyunda birbirinden farklı onlarca karakter yer alıyor. Zengin içeriği sayesinde oyunculara eğlence dolu anlar sunan yapımda karakterimizi seçiyor ve rakip oyuncuyu yakmak için uçuyoruz. Oyun içerisinde hareketli ve tempolu dakikalar eşliğinde rakibimizle karşı karşıya geliyor ve ateş ilk kime temas ederse o diskalifiye oluyor.

Birbirinden farklı bölümlere sahip olan oyunda, hangi karakteri seçersek seçelim ekran üzerinde uçabilecek ve birbirinden farklı silahları kullanabileceğiz. Oyunda bazen yanan silah, bazen kazma bazen de birbirinden farklı silahları kullanabileceğiz. Seviye sistemi ile seçtiğimiz karakteri geliştirebilecek ve daha hızlı bir yapıya kavuşabileceğiz. Incuvo SA tarafından Android ve İOS platformuna geliştirilen yapım, ücretsiz olarak mobil platform oyuncularına sunuldu. 

Kolay kontrollere sahip olan oyunda, ekranda parmağımız ile karakterimizi yönlendirebilecek ve aksiyon deneyimi yaşayabileceğiz. Eğlenceli dakikalar ile oyunculara fantastik bir rekabet sunan yapım, oldukça geniş bir kitle tarafından zevkle oynanmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Super Hero Fight Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda aksiyon dolu anlara hazır olun.

Mobil platformda oldukça farklı bir grafik tarzı seçen Super Hero Fight Club, oyunculara eğlenceyi ve rekabeti birlikte sunuyor.

Enfes bir oynanış tarzına sahip olan mobil oyunda, birbirinden farklı karakterler oyunculara sunuluyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı karakterler ile karşı karşıya gelecek ve benzersiz silah seçenekleri ile kapışacağız. Oyundaki amacımız elimizde bulunan silahlar ile rakip oyuncuya dokunmaktır. İlk dokunan oyuncu savaştan galip ayrılırken, diğer oyuncu ise mağlubiyeti tatmaktadır. 

Sürükleyici yapısı ile oldukça hoş bir oyun olan Super Hero Fight Club, mobil oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur. Mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan yapımda 100’den fazla farklı karakter bulunmaktadır. Buna ek olarak çok sayıda farklı silah seçenekleri de oyunculara sunulmuştur. 
Özel yeteneklere ve güçlere sahip olan karakterler ile eğlence dolu savaşlar yapacak ve seviye atmaya çalışacağız. Oyun içerisinde seviyeniz ne kadar yüksek olursa, o kadar güçlü olursunuz. Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Super Hero Fight Club, Android ve İOS platformunda oynanabilmektedir. İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Capsulemon, Fight

    Gerçek zamanlı düellolara katılacağız.
  • Princess Horse Club 3

    5 farklı atın bakımını üstleneceğiz.
  • Mighty Raju 3D Hero

    Kaykayınızla macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Rising Super Chef 2

    Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.
  • Super Drop Land

    Küp bloklar arasında ilerleyerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hero Tycoon

    Seçtiğimiz süper kahramanı canlandıracağız.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?