Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
196.9 MB DOSYA BOYUTU

Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Super Idle Cats, başrolde bulunan kedi karakterini yöneterek meyve bahçeleri kurabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve ilginç konusu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, sadece kedilerden oluşan bir dünyada farklı meyveler yetiştirmek ve bu meyveleri satarak para kazanmaktır. Oyunda kediler bilinenin aksine meyveleri seven canlılar olarak aktarılmıştır. Çeşitli meyveler ekerek büyük bahçeler inşa etmeli ve diğer kedilere meyve satarak geçiminizi sağlamalısınız.

Kolay kontrolleri ve farklı tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor. 3 boyutlu grafiklerle hazırlanmış bu oyunda karpuz, muz, Hindistan cevizi ve daha birçok farklı meyve yetiştirebilirsiniz. Bu meyveleri çevrenizdeki kedilere satarak para kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede farklı teknolojiler geliştirebilir ve daha gelişmiş bir çiftlik kurabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan Super Idle Cats, geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
196.9 MB DOSYA BOYUTU

Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Super Idle Cats, kedilerden yardım alarak bir çiftlik inşa edebileceğiniz ve çeşitli meyveler yetiştirebileceğiniz stres giderici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

 3 boyutlu grafikler ve keyif verici müzikler ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, başrolde bulunan kedi karakteri ile sıfırdan bir meyve çiftliği inşa etmek ve bu meyveleri pazarlamaktır. Oyunda sadece kedilerin yer aldığı bir dünya ve bilinenin aksine meyveyi çok seven onlarca kedi karakteri bulunmaktadır. Farklı meyveler yetiştirerek çevrenizdeki kedilere satmalı ve para kazanmalısınız.

Oyun içerisinde bahçenizde yetiştirebileceğiniz muz, karpuz, Hindistan cevizi ve ananas gibi onlarca farklı meyve çeşidi yer almaktadır. Ürettiğiniz meyveleri etraftaki kedilere satabilir ve seviye atlayarak farklı araçları satın alabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun severlere ücretsiz olarak sunulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Super Idle Cats, günün stresinden uzaklaşarak keyifli dakikalar geçirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bud Farm: Idle Tycoon

    Küçük bir adada onlarca köleyi çalıştırarak taş üretimi yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.