Super Toss The Turtle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Suрer Toss The Turtle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu.

Suрer Toss The Turtle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyun olan Suрer Toss The Turtle'da kaplumbağaların egemenliğini kurmaya çalışıyorsunuz.

Tam bir rekabet oyunu olarak karşımıza çıkan Suрer Toss The Turtle'da farklı silahlar kullanarak kontrol ettiğiniz karakteri en uzak mesafeye fırlatmaya çalışıyorsunuz. Farklı karakterler, silahlar ve toplardan birini seçerek oyunu oynayabiliyor ve en fazla mesafeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bir takım özel yetenekleri kullanabiliyor ve şansınızı artırabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeken Suрer Toss The Turtle'da durmadan mücadele ediyor ve liderlik koltuğuna oturmaya çalışıyorsunuz. Bir takım görevleri yerine getirebiliyor ve kaplumbağaların egemenliğini kurabiliyorsunuz. Oyunu oynayabilmek için fizik bilginizin ve reflekslerinizin yerinde olması gerekiyor. En uzun mesafeye fırlatmak için sabırsızlanıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Suрer Toss The Turtle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Toss The Turtle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
470 MB DOSYA BOYUTU

Suрer Toss The Turtle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Suрer Toss The Turtle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir fırlatma oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda seçtiğiniz karakteri en uzağa fırlatmaya çalışıyor ve yüksek puanlar elde etmeye çalışıyorsunuz.

Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir oyun olarak dikkat çeken Suрer Toss The Turtle'da karakterinizi en uzağa fırlatmaya çalışıyor ve yüksek puanlara ulaşıyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda savunmasız bir kamlumbağayı fırlatıyor ve ilerledikçe farklı karakterleri fırlatabiliyorsunuz. Farklı silahlar kullanabiliyor ve farklı top silahlarını seçebiliyorsunuz. Oyunda kendinizi geliştirmeli ve özel güçleri de kullanarak en uzak mesafelere ulaşmalısınız. Mücadele gücü yüksek bir oyun olan Suрer Toss The Turtle'da şansınızı arttırmak için reflekslerinizi kullanmalı ve en iyi açıyı yakalamalısınız. Fizik kurallarını ve refleksleri zorlayan Suрer Toss The Turtle oyununu sakın kaçırmayın. Eğlenceli grafikleri ve mükemmel ses efektleri bulunan oyunu oynamak ise oldukça kolay. Bağımlılık yapıcı etkisi bulunan Suрer Toss The Turtle sizleri bekliyor.

Suрer Toss The Turtle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Turtle Climb

    Super Turtle Climb keyifli bir platform oyunudur
  • Buddy Toss APK

    Buddy Toss APK, karakteri havaya atıp fırlattığınız beceriye dayalı süper eğlenceli Android oyunu.
  • Turtle Run 2

    Turtle Run 2, ilk serisinden sonra geliştirilen ve farklı bir çevrede oynayacağınız eğlenceli ve ücretsiz koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Turtle Run 3

    Turtle Run 3, altışar bölümlük seriler halinde geliştirilen oyunun 3. versiyonu olarka karşımıza çıkan eğlenceli bir Android koşu oyunudur.
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Super Laser: The Alien Fighter

    Super Laser: The Alien Fighter oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Amusing Toss

    Amusing Toss, sepete çöp atma olarak da bilinen oyun türünün farklı bir sürümü.