SuperHeroes Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Farklı tiplere ve özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan SuperHeroes Galaxy, onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz ücretsiz bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve birbirinden güzel aksiyon müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı evrenlerden gelen birçok savaş kahramanını yöneterek canavarlara ve yaratıklara karşı mücadele etmektir. Çeşitli özellikleri ve ölümcül silahları ile birbirinden güçlü savaşçıların yerine geçerek eşsiz savaşlara katılabilir ve ganimet toplayarak yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda demir şövalye, şeytan avcısı ve daha onlarca savaşçı yer almaktadır. Kahramanların gerçek potansiyellerini açığa çıkartabilmek için seviyelerini yükseltmeli ve güçlü silahlarla donatmalısınız. Stratejik hamleler yaparak rakiplerinizi etkisiz hale getirebilir ve özel yetenekler kullanarak ekstra darbelerle rakiplerinizi öldürebilirsiniz.

Mobil platformda kağıt oyunları arasında bulunan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan SuperHeroes Galaxy, ilginç özelliklere sahip karakterler ve savaş malzemelerinden faydalanarak aksiyon dolu savaşlara katılabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

SuperHeroes Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
289.3 MB DOSYA BOYUTU

Farklı tiplere ve özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Farklı özel güçlere ve silahlara sahip onlarca savaş kahramanı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz SuperHeroes Galaxy, kağıt oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Sürükleyici savaş senaryoları ve güçlü karakterleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, karakterinizi belirleyerek rakiplerinizle birebir mücadele etmek ve savaştan galip ayrılarak ganimet kazanmaktır. Dilerseniz türlü yaratık ve canavarla savaşarak seviye atlayabilirsiniz. Ayrıca online oynayarak güçlü rakiplerle karşılaşabilir ve tecrübe kazanabilirsiniz.

Oyun içerisinde şeytan avcısı, demir şövalye, büyücü kız ve daha birçok farklı isimde ve özellikte savaşçı karakter yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek rakiplerinizle teke tek kavga edebilir ve seviye atlayarak savaşçılarınızın yeteneklerini artırabilirsiniz. Ekstra puan toplamak için özel yeteneklerden faydalanabilir ve rakiplerinizi tek hamlede oyun dışı bırakabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve aksiyon dolu bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz SuperHeroes Galaxy, kullanıcılara ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways to Die: Superheroes

    Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman
  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Triple Fantasy

    Canavarlar ile savaşacağız.
  • Ironbound

    Stratejik savaşlar yapacağız.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Dune Warrior

    Karakterimizi yönlendireceğiz.
  • Bingo Party

    Mobil platformda tombala oynayacağız.