SupportGirls

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

SupportGirls arkadaş bulma ve flörtleşme aktivitelerini gerçekleştirmek üzere tasarlanmış bir uygulama.

SupportGirls, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir arkadaş bulma uygulaması olarak öne çıkıyor. Hem erkeklerin hem de kadınların arkadaş edinmek için kullanabileceği bir platform olan SupportGirls'te herkesin kafa yapısına uygun birileri yer alıyor.

Uygulama temel olarak herhangi bir sosyal medya uygulaması gibi çalışıyor. Daha açık olarak belirtmek gerekirse, SupportGirls'e adım attıktan sonra ilk olarak kendimize bir kullanıcı profili oluşturmamız gerekiyor. Ardından profilimizi çeşitli kişisel bilgilerimiz ve fotoğraflarımızla karşı taraf için bilgilendirici hale getiriyoruz. Profil oluşturduktan sonra artık diğer kullanıcıların profillerine göz atmaya başlayabiliyoruz.

Kullanıcılar ne sebepten ötürü bu platformda yer aldıklarını da yine uygulamada belirtebiliyorlar. Bu sayede beklentileri doğrultusunda birilerini bulma şansları artıyor. Uygulama üzerinde denk gelip hoşumuza giden birisiyle iletişim kurabilmek için birkaç farklı alternatfimiz var. İster metin mesajı gönderebilir istersek de videolu görüşme ayarlayabiliriz.

Hayallerinin peşinden koşan kadınların ve hayatı başarılarla dolu erkeklerin bir araya geldiği bu uygulamada siz de yerinizi almak istiyorsanız hemen indirin.

Emircan Erdoğan

SupportGirls

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

SupportGirls, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir arkadaş bulma uygulaması.

SupportGirls, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerindekullanabileceğimiz bir arkadaş bulma ve flörtleşme uygulaması olarak düşünülebilir.

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama yerini hem Android hem de iOS platformları üzerinde alıyor. Dolayısıyla hedef kitlesi bir hayli geniş. Yeni kişilerle tanışmak, arkadaşlıklar kurmak ve flörtleşmek isteyen herkes SupportGirls ile bu isteklerini gerçekleştirebilir.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle kendimize bir profil oluşturmamız gerekiyor. Kişisel bilgilerimizden oluşan bu profil bizimle tanışmak isteyenlere hakkımızda ön bilgi vermek için gerekiyor. Fotoğraflar ile profilimizi çok daha bilgilendirici bir hale getirebilir, öne çıkmasın ısağlayabiliriz.

Kullanıcı profilleri kişisel bilgiler vermeye ek olarak ne amaçla bu platform üzerinde bulunduğumuzu da belli ediyor. Yeni kişilerle tanışmaktaki amacımız, hayattan beklentilerimiz ve geleceğe dair planlarımız belirtilebilecek olan bilgiler arasında yer alıyor.

Hayatını yeni ufuklara açılarak zenginleştirmek isteyen kişiler SupportGirls ile bu arzularını yerine getirebilirler. Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına açık olan bu uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.