Surface: Return to Another World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Kötü büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarabileceğiniz eşsiz bir gizli nesne oyundur.

Fantastik gizli nesne sahnelerinin yer aldığı ve esrarengiz olayların boy gösterdiği Surface: Return to Another World, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarının hizmetine sunulan sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, macera dolu bir serüvene atılarak esrarengiz olayları aydınlatmak ve sır dolu olayları çözerek görevleri tamamlamaktır. Kötü güçler tarafından yapılan büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarmalısınız. Bunun için çeşitli bulmaca ve strateji oyunları oynamalı ve ihtiyacınız olan ipuçlarını toplamalısınız.

Oyunda birçok farklı bölüm ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Ayrıca kayıp objeleri bulup büyüleri etkisiz hale getirmek için kullanabileceğiniz onlarca ipucu bulunmaktadır. Bulmacaları çözerek ipuçlarına ulaşabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan Surface: Return to Another World, her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Surface: Return to Another World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
651.3 MB DOSYA BOYUTU

Kötü büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarabileceğiniz eşsiz bir gizli nesne oyundur.

Esrarengiz mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulabileceğiniz ve şehri etkisi altına alan kötü büyüleri ortadan kaldırabileceğiniz Surface: Return to Another World, binlerce oyun tutkunu tarafında keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve sürükleyici özelliği ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, gizem dolu olayları araştırarak sır perdesini aralamak ve kayıp eşyaları bularak görevleri tamamlamaktır. Gizli nesneleri bulmak için çeşitli ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Bölümlerde bulunan bulmaca ve eşleştirme oyunlarını oynayarak ipuçlarına ulaşabilir ve doğru iz üstünde ilerleyebilirsiniz.

Oyunda sayısız gizli nesne ve onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Ayrıca birçok esrarengiz mekan ve olay bulunmaktadır. Bulmacaları ve eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak ipucu kazanabilirsiniz. Bu sayede doğru izler sürebilir ve kayıp nesneleri bulabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde indirebileceğiniz Surface: Return to Another World, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge to Another World: The Others

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Bridge Another World Alice in Shadowland

    Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Surface: Alone in the Mist

    Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların yerlerini bulabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Mini World Block Art

    Maceraya doyabileceğiniz ve farklı görevler üstlenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Shopkins World

    Eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.
  • Final Cut: Fade to Black

    Ünlü film yıldızlarının yer aldığı macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Labyrinths of the World: Secrets of Easter Island

    Garip yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabayı kurtarmak için zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • MCF: Key To Ravenhearst

    Macera dolu bir serüvene atılarak sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak kayıp insanların izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.