Survivor Mr.Who

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu görevler üstlenerek hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda ücretsiz olarak hizmet veren Survivor Mr.Who, etrafınızdaki ilginç yaratıklardan kaçarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz ve kendi evinizi inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Siyah ve beyaz renklerin ağır bastığı basit ama eğlendirici grafikleri ve sürükleyici görevleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, ormanlık bir arazide kendi evinizi inşa ederek yabani hayvanlardan korunmak ve hayatta kalmak için avlanarak beslenme ihtiyaçlarınızı karşılamaktır.

Komik tasarımları ile dikkat çeken ilginç karakterlerden dilediğinizi seçerek macera dolu görevler üstlenebilir ve vahşi doğada hayatta kalmak için zorlu bir mücadelenin içerisine girebilirsiniz.

Oyunda evinizi inşa ederken yararlanabileceğiniz taş ve tahta bloklardan oluşan onlarca malzeme bulunmaktadır. Ayrıca yabani hayvanlara karşı kendinizi savunurken kullanabileceğiniz bomba atan uçak, balta, kılıç, mayın, çeşitli tuzaklar ve daha onlarca savaş aleti yer almaktadır.

Rol oyunları arasına bulunan Survivor Mr.Who ile hayatta kalmak için savaşacak ve aksiyona doyacaksınız.

Doğukan Çağlakpınar

Survivor Mr.Who

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Macera dolu görevler üstlenerek hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Survivor Mr.Who, hayatta kalmak için yabani hayvanlarla mücadele edeceğiniz ve ormanlı bir arazide kendi evinizi inşa ederek yaşam savaşı vereceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Basit ama ayrıntılı grafikleri ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, ormanlık alanda inşa edeceğiniz evinizi yabani hayvanların saldırısından koruyarak hayatta kalmak için mücadele etmek ve avlanarak beslenme ihtiyaçlarınızı gidermektir.

Çeşitli savaş aletleri ve tuzaklardan yararlanarak ormandaki hayvanları avlayabilir ve yaşamınızı sürdürerek seviye atlayabilirsiniz. Seviye atladıkça hayatta kalmak için kullanabileceğiniz daha fazla malzemenin ve silahın kilidini açabilirsiniz.

Ayrıca yeni alanlar keşfedebilir ve gece avlarına çıktığınızda daha fazla hayvanla karşılaşabilirsiniz. Kılıç, balta, mızrak, mayın, tüfek, bomba atan uçak ve daha birçok silahtan yararlanarak avlanabilir ve hayatta kalmayı başarabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Survivor Mr.Who, rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Dungeon Survivor 2

    Issız ve karanlık zindanların yer aldığı, macera dolu muazzam bir hayatta kalma oyunudur.
  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.
  • Survivor - DangerZone

    Zombi istilasına uğrayan bu şehri kurtarabilir misin?
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.