Swig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Swig uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan nerede hangi içeceğin sunulduğunu görebilir, yeni tatlar keşfedebilirsiniz.

Swig uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir içecek keşfetme uygulaması diyebilirim. Hem kolay kullanılır yapısı, hem bol seçenekleri hem de bir sosyal ağa sahip olması sayesinde içecek meraklılarının tüm ihtiyaçlarını gidermekte yeterli olacağına inanıyorum.

Uygulama içerisinde dünyanın her yanından farklı içecekleri keşfetmek ve daha sonra bunları tadabileceğiniz mekanları bulmak mümkün. Ayrıca kendi profilinize de sahip olduğunuz için, içeceklere dair fotoğraf ve videolarınızı paylaşabilir, eleştirilerinizi belirtebilir, takip edilebilirsiniz. Sizin gibi pek çok kişi de aynı şeyleri yapacağı için bir süre sonra her türlü içeceğe hakim olmak oldukça kolay bir hale geliyor.

Uygulamanın etiket yani hashtag sistemine sahip olması sayesinde belirli konulara dair paylaşımlara göz atmak ve kendi paylaşımlarınızı yapmak da daha kolay hale geliyor. Eğer bir içeceğin hangi mekanlarda sunulduğunu öğrenmek istiyorsanız haritanın üzerinde o içeceğin sunulduğu yerleri görebiliyorsunuz.

Elbette başkalarını takip etmek, takip edilmek, paylaşımları beğenmek, yorum yazmak ve yeniden paylaşmak gibi bir sosyal ağa uygun tüm seçenekler de yine uygulama içerisinde mevcut. Swig uygulamasını içeceklere merağı olan ve yeni şeyler keşfetmekten hoşlananlar için güvenle önerebilirim.

Çalışması esnasında internet bağlantınızın aktif halde olması gerektiğini unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

Swig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Swig uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan içecekler hakkında tüm yorum ve eleştirileri bulabilir, en iyi hazırlayan mekanı keşfedebilirsiniz.

Swig uygulaması, tam anlamıyla bir içecek keşfetme uygulaması olarak yayınlanmış diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ve direkt olarak içecekler üzerine kurgulanmış yapısı sayesinde belki de hayatınızda daha önce içmediğiniz pek çok farklı türde içeceği öğrenebiliyor, kendi tadım deneyimlerinizi de kullanıcılara aktarabiliyorsunuz.

Uygulamanın içecekler temelinde hazırlanmış olması sebebiyle dünya üzerinde bulabileceğiniz neredeyse her içecek hakkında bir bilginin yer aldığını söyleyebilirim. Dünyanın her yanında içecek uzmanlarının yorumlarını ve eleştirilerini bulabileceğiniz gibi, uzman olmasa da görüşlerine değer verdiğiniz dostlarınız ya da diğer kişilerin yorumlarına da ulaşabiliyorsunuz.

Sizin de bir profiliniz olduğu için denediğiniz içecekler hakkındaki yorumlarınızı diğer insanlara aktararak onların içeceği içmeden önce bir fikir sahibi olmasını da sağlayabiliyorsunuz. Bir sosyal ağ gibi davranan uygulama, içerisinde etiket desteği de barındırıyor ve etiketlerle kendi düşüncelerini paylaşan kullanıcıları, etiket konusu üzerinde görebiliyorsunuz. Böylelikle sadece meyve suları ile ilgilenen birisi sadece meyve sularına ait paylaşımları takip edebiliyor.

Swig'in içerisinde sadece yorumlar değil, aynı zamanda fotoğraf ve videolar da yer aldığı için yeni şeyler keşfederken onların nasıl göründüğünü de inceleyebiliyorsunuz. Elinizde bir içeceğin ismi varsa ve onu nerede içebileceğiniz merak ediyorsanız harita üzerinde içilebilir olan konumları ve mekanları da inceleme, navigasyondan faydalanma şansınız var.

Yeni içecekler denemek isteyenler ve kendi bilgilerini paylaşmak isteyenler Swig uygulamasına göz atabilirler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.