Sword Fantasy Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Sword Fantasy Online, farklı savaş kahramanları ile aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli görüntü grafikleri ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda, sürekli olarak farklı yaratıklarla savaşıp size verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor. Savaşlarda kullanabileceğiniz sayısız savaş alet ve mühimmatı bulunmaktadır. Ayrıca büyü ve özel güçler kullanarak da düşmanlarınızı yok edebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Oyun, yapmanız gereken bir dizi görevler bütününden meydana geliyor. Görevleri sırayla yerine getirerek yıldız puanlar toplayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Çevrimiçi oyun modu sayesinde dünyanın farklı bölgelerinden çeşitli oyuncularla savaşabilir ve dünya genelindeki sıralamada zirveye çıkabilirsiniz. Online savaşlarda kazanacağınız puanları kullanarak daha güçlü bir savaş karakteri oluşturabilir ve yeni savaş aletlerine sahip olabilirsiniz. 

Binlerce oyun tutkununun tercihi olan Sword Fantasy Online, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Sword Fantasy Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Birçok oyun severin vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmetinize sunulan Sword Fantasy Online, çeşitli yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyunda asıl amaç, verilen görevler eşliğinde farklı bölgelere giderek orda ki yaratıkları yok etmek ve ganimetleri toplamaktır. Düşmanlarınızı öldürmek için kullanabileceğiniz silahlar, kılıçlar, baltalar ve daha birçok farklı savaş mühimmatı yer almaktadır. Bunların yanı sıra, devasa boyuttaki yaratıklara karşı kullanabileceğiniz çeşitli sihir ve büyüler bulunmaktadır. Tüm bunlardan yararlanarak görev yerlerindeki düşmanları öldürüp puanlar toplayabilir ve sonraki bölümleri aktifleştirebilirsiniz.

Online mod özelliği ile dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncularla savaşabilir ve dünya sıralamasında adınızı üst sıralara yazdırabilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi savaşlarda kazanacağınız ödüller ve puanlar ile farklı savaş karakterlerinin ve silahların kilidini açmanız mümkün.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da kolaylıkla oynayabileceğiniz Sword Fantasy Online, aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Sizlerde bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçirebilir ve farklı bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • Luminous Sword

    Eşsiz karakterleri yöneterek macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir rol oyunu sizleri bekliyor.
  • Forged Fantasy

    Fantastik bir atmosfere giriş yapacağız.
  • Glory Sword

    Onlarca farklı kılıç şövalyesini yönetme fırsatı bulabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Fighting Fantasy Classics

    Esrarengiz olayların yer aldığı eşsiz bir macera kitabını okuma fırsatı bulacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.