Taken Souls: Blood Ritual

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Özel bir dedektif olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacağız.

Akıllı telefonunuzda bir dedektif olmak ister misiniz? Eğer cevabınız ‘evet’ ise Taken Souls: Blood Ritual adlı oyun tam da sizlere göre diyebiliriz. Mobil oyuncuların yakından tanıdığı Icestone yeni oyunu olan Taken Souls: Blood Ritual’ı hem Android hem de iOS platformunda oyuncuların beğenisine sundu.

Mobil macera oyunları arasında yer alan yapım oynaması ücretsiz yapısı ile yüzleri de güldürdü. Londra’da geçen bir macera oyununa giriş yapacağımız Taken Souls: Blood Ritual’de oyuncular birbirinden farklı cinayetleri araştıracak, katillere dair ipuçları toplayacak ve adaleti sağlamaya çalışacaklar.

Gizli nesneleri arayacağımız yapımda mini oyunları çözecek, ilerlemeye çalışacağız. 1860’lı yılları konu alacak olan yapımda 30’dan fazla bulmaca ve beceri de bulunacak. Profesyonel sesli mesajlar, 3 farklı oynanış modu, gizli koleksiyonlar ve daha fazlası karşımıza çıkacak olan içerikler arasında yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Taken Souls: Blood Ritual

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
535.3 MB DOSYA BOYUTU

Özel bir dedektif olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacağız.

1860’yıllara giderek defektif olmak ister misiniz? Android ve iOS platformunda ücretli olarak yayınlanan Taken Souls: Blood Ritual şu sıralar 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Mobil macera oyunları arasında yer alan ve özel bir dedektif olacağımız yapımda birbirinden farklı cinayetleri çözüme kavuşturmaya çalışacağız.

Oldukça gizemli ve karmaşık bir şekilde işlenen cinayetler 30’dan fazla bulmaca ve beceriye de ev sahipliği yapacak. 3 farklı oyun modunun da yer aldığı yapımda Londra sokaklarında işlenmiş olan gizemli cinayetlerin katillerini arayacak, ipuçlarını birleştireceğiz. Adaleti sağlamaya çalışacağımız yapım içerisinde hikâye tabanlı bir oynanış yer alacak.

Oyuncular herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayacaklar. Google Play üzerinde 4.4 skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Peach Blood

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir arazide dolaşarak büyük yaratıklardan kaçarak, küçük olanları yiyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Battle Souls

    Esrarengiz olayları araştırarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • True Fear: Forsaken Souls I

    Sır perdelerini aralamaya çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.