TakeOff

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
829 TOPLAM İNDİRME

Instagram'da paylaşacağınız gönderiler için en doğru zamanı bulun ve daha çok kullanıcıya ulaşın.

TakeOff, Instagram gönderilerinizin en fazla kullanıcıya ulaşacak şekilde hashtag’ler kullanarak paylaşmanızı sağlayan bir zamanlama uygulamasıdır.

Bireysel kullanıcıların ya da şirketlerin kullanabileceği uygulama, gönderilerinizin en fazla kullanıcıya ulaşması için, takipçilerinizin davranışlarını analiz ederek gönderilerinizin yayınlanması için en iyi saati belirleyebilyor. Instagram hesabınızla giriş yaptıktan sonra Ayarlar bölümüne giderek, gün içerisinde yayınlamak istediğiniz gönderilerin sayısını belirleyebilirsiniz. Bu adımdan sonra uygulama sizi gönderilerinizi zamanlayacağınız bölüme yönlendiriyor ve bu bölümden fotoğraf seçiyorsunuz. Zamanlanacak fotoğrafı seçtikten sonra ise uygulamanın size önerdiği hashtag’leri seçerek, zamanlama işlemini tamamlıyorsunuz.

Bu adımları gerçekleştirdikten sonra uygulama size gönderilerinizin ne zaman yayınlanması gerektiğini bildiriyor. Yapmanız gereken ise bu panoya giderek, gönderiyi belirlenen saatte Instagram’da yayınlamak olacak. Ücretsiz olarak sunulan TakeOff uygulama sayesinde doğru zamanda paylaşım yaparak hem daha çok kişiye ulaşabilir, hem de beğeni sayınızı arttırabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

TakeOff

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Instagram'daki takipçilerinizin en aktif olduğu zamanı tespit ederek, paylaşacağınız gönderileri daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz.

TakeOff uygulamasını kullanarak, Instagram’daki takipçilerinin en aktif olduğu zamanı tespit ederek gönderilerinizin daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Instagram paylaşımlarında amaç her zaman daha çok kişiye ulaşmaktır. Bu yüzden takipçilerin en aktif olduğu saatleri bilmek, paylaşımlarınız adına daha yararlı olacaktır. Bu işlemi manuel olarak yapmak zor ve uzun bir süreç. TakeOff uygulaması da tam da bu amaç için geliştirilen ve Instagram takipçilerinizin davranışlarını analiz ederek, gönderilerinizi paylaşmanız için en doğru zamanları belirleyen başarılı bir uygulama.

Uygulama ayarlarından gün içerisinde yaynlamak istediğiniz gönderi sayısını belirledikten sonra, paylaşmak istediğiniz fotoğrafları seçmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra uygulama, daha çok kişiye ulaşmanız için hashtag’ler öneriyor ve bunlardan seçim yapmanız gerekiyor. Bu adımları geçtikten sonra ise gönderilerinizi yayınlamanız için en doğru zamanı belirliyor ve size de sadece o saatlerde gönderiyi paylaşmak kalıyor. Ücretsiz olarak sunulan TakeOff uygulaması bireysel kullanıcılar veya şirketler için oldukça faydalı olacağını düşündüğüm uygulamalardan biri.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.