TaksiBul

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
442 TOPLAM İNDİRME

TaksiBul, tek bir dokunuş ile taksi çağırmanızı sağlayan yararlı, güvenli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

TaksiBul, isminden anlaşıldığı üzere taksiye ihtiyaç duyduğunuzda hemen çağırabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Taksi duraklarını arayarak taksi çağırmak yerine akıllı cihazlarınız üzerinden tek bir dokunuş ile hemen taksi çağırabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak sokaklarda bo ştaksi arama derdiniz de bitecek. Özellikle iş için yada kişisel olarak sıklıkla taksi kullanıyorsanız uygulama işinize oldukça yarayacaktır. Uygulama ile taksi çağırdığınızda size en yakın taksi bunu görerek adresinizi uygulama üzerinden görüp hemen gelecektir.

Taksi çağırma dışında gideceğiniz yer için ne kadar ücret ödeyeceğinizi öğrenmenizi sağlayan uygulama sayesinde güvenli taksi yolculukları yapabilirsiniz. Uygulamanın en güzel yönlerinden bir tanesi ise, yaptığınız yolculuklar sonrasında binmiş olduğunuz taksi için yorum yaparak değerlendirebiliyorsunuz. Bu sayede kaba yada kurallara uymayan bir taksi şöförü ile karşılaştıysanız, diğer kullanıcılarında görebilmesi için yorumda bulunabilirsiniz. Ayrıca tam tersine memnun kaldıysanız, favorilerinize ekleyerek bir sonraki taksi yolculuğunuzda aynı taksiciyi çağırabilirsiniz.

Taksi çağırma işlemlerini tek bir dokunuşa indirgeyen TaksiBul uygulamasını ücretsiz olarak indirerek Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

TaksiBul

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

TaksiBul, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden kolay ve hızlıca taksi çağırmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

TaksiBul, taksi duraklarını arayarak adres vererek taksi çağırma dönemini kapatacak olan yeni bir taksi çağırma uygulamasıdır. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz olan uygulama tek bir dokunma ile kolayca taksi çağırmanızı sağlamaktadır.

Uygulama çalışma sistemi olarak, siz taksi çağır tuşuna dokunduğunuzda size en yakın taksi şöförünü bilgilendirerek hemen adresine gelmesini sağlamaktadır. Uygulamanın yaygınlaşması ile birlikte çok daha rahat ve kolay bir kullanım sunulacak olması da uygulamanın artılarından bir tanesidir. Taksi çağırma işleminden sonra, gelecek olan taksi şöförü ile uygulama üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz. Gelmesini istediğiniz adresi ister otomatik olarak bulunduğunuz yer ayarlayabilir isterseniz kendiniz yazabilirsiniz.

Şık, modern ve sade arayüzü sayesinde problem yaşamadan kullanacağınız bir uygulama olan TaksiBul ile taksi çağırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Taksi çağırma dışında gideceğiniz yer için ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini de öğrenmenizi sağlayan uygulama özellikle sıklıkla taksiye binenlerin oldukça işine yarayacaktır.

Yaptığınız taksi yolculuklarından sonra taksiciye ait görüşlerinizi uygulama üzerinden paylaşabilir ve puan verebilirsiniz. Bu sayede diğer kullanıcılarında taksiye binerken alacağı hizmet kalitesi hakkında fikir almasını sağlayabilirsiniz.

Taksiye binerken durağı aramadan direkt olarak akıllı telefonlarınız üzerinden taksi çağırmanızı sağlayan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirererek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.