TAKSİMetre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

TAKSİMetre uygulamasıyla filonuzdaki taksileri takip edebilirsiniz.

TAKSİMetre uygulaması ile iOS cihazlarınızdan taksileriniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

İzmir’de kullanıma sunulan taksi çağırma uygulaması ENTaksi’yi kullanan taksileriniz varsa, TAKSİMetre uygulaması ile filonuzu oturduğunuz yerden takip edebiliyorsunuz. Taksilerinizin anlık konumunu görebileceğiniz uygulamada, araç bilgilerini görüntüleyebilmeniz de mümkün. Taksilerinizin anlık olarak boş veya dolu olup olmadığını da takip edebilmenize imkan tanıyan TAKSİMetre uygulamasında, plakalara göre taksilerinizi listeleyebilir ve istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Günlük, haftalık ve aylık kazançlarınızı görüntüleme seçeneği de sunan TAKSİMetre uygulamasında, sürücü ve araç bazlı olarak geçmiş ciro bilgilerinizi inceleyebiliyorsunuz. Geçmiş yolculukların rotasını takip edebileceğiniz, aracınıza ait motor ve şase no, durak ve sürücü bilgilerini görebileceğiniz TAKSİMetre uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel yardımcı uygulama
  • TeamGram

    TeamGram uygulaması ekibinizle birlikte iş yönetimi ve takibi yapabilmenizi sağlıyor.
  • Gmail

    Popüler e-posta uygulamaları arasında yerini alan Gmail, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir uygulamadır.
  • Biis

    Biis uygulamasında yer alan iş ilanlarına başvurarak, işverenlerin kısa süreli eleman ihtiyaçlarından yararlanabilirsiniz.
  • Microsoft Power BI

    Önemli verilerinize her yerden erişebilmek için Microsoft Power BI uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Microsoft SharePoint

    Microsoft SharePoint uygulaması ile ekip arkadaşlarınızla ortak çalışma alanı yaratabilir ve iletişim kurabilirsiniz.
  • Kuryem

    Kuryem uygulaması üzerinden evrak, paket ve benzeri eşyalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde gönderebileceğiniz kuryeler bulabilirsiniz.
  • Flamingio

    Evinizde veya ofisinizde yeni tasarım fikirleriniz varsa, Flamingio uygulaması üzerinden profesyonel tasarımcılarla iletişim kurabilirsiniz.