Tank Block Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Tank Block Blast Android Oyunu İndir: Bu tank oyununda düşmanınız küpler

Tank Block Blast, yapay zekanın yönettiği ölümcül küplere karşı hayatta kalma mücadele verdiğiniz arcade oyunu. 50MB altı boyutuyla hemen indirilip oynanabilen tank oyununda etrafınızı çevreleyen küplere karşı mümkün olduğunca uzun süre dayanmaya çalışıyorsunuz. Her dalga sonrasında hayatta kalmak biraz daha zorlaşıyor. Tank oyunları, ateş etmeli oyunlar, hızlı tempolu savaş oyunlarını seviyorsanız Tank Block Blast’i Android telefonunuza indirip oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Boyutundan da tahmin edeceğiniz üzere görselleriyle öne çıkan bir mobil oyun değil Tank Block Blast. Eğlenceye odaklanan, retro grafiklere sahip tank oyununda farklı şekillerde saldıran düşmanlara (küpler) karşı tek başınıza savaşıyorsunuz. Savaşın sonu yok. Her dalgayı tamamladıktan sonra yeni beceriler kazanıyor, tankınızı daha da güçlendiriyorsunuz. Bu arada kontroller çok basit. Sol analog tankı, sağ analog tank taretini hareket ettirmenizi sağlıyor.

 

Erkan Calp

Tank Block Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
171 MB DOSYA BOYUTU

Tank Block Blast: Kolay tank atış oyunu

Tank Block Blast, retro mobil oyun severlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm tank atış oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan tank oyununda etrafınızı saran küplere karşı mücadele ediyorsunuz. Bir tank kadar güçlü olan ölümcül küpleri savuşturmak hiç kolay değil! Bitmek bilmeyen aşamalar sizi bekliyor. Tank oyunları, arcade oyunlar, savaş oyunları, ateş etmeli oyunlar, kısacası mücadeleye sokan hızlı tempolu mobil oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Tank Block Blast çok hoşunuza gidecek.

200MB altı boyutuyla iPhone/iPad’inize hemen indirip oynayabileceğiniz tank oyununda düşmanlarınız yapay zeka tarafından kontrol ediliyor. Düşmanlarınız küpler. Üzerlerinde yazılı numaraya göre ya çok çabuk ölüyorlar ya da sizi zorluyorlar. Atlattığınız her saldırı sonrası yeni becerilerin kilidi açılıyor ve karıştırarak tankınızın gücünüzü artırıyorsunuz. Aşama aşama giden bir oyun. Zorluk seviyesi kademeli olarak artıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump and Destroy

    Tankla düşman üssüne giriyoruz.
  • Trail Of Tank

    Takım arkadaşlarınız için ortalığı yıkıp geçiyorsunuz.
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Commander

    Birimlerinizi akıllıca yöneterek düşmanların işini bitirin.