Tap Busters: Bounty Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Android ve İOS işlemcili tüm cihazlarda sorunsuzca oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tap Busters: Bounty Hunters, çeşitli canavarlar ve uzaylılarla savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyun içerisinde savaşlarda kullanabileceğiniz tüfekler, taramalılar, ateş topu atan silahlar ve daha birçok farklı savaş aleti yer almaktadır. Farklı güçlere sahip onlarca savaşçı karakterler bulunmaktadır. Ayrıca size karşı mücadele verecek birçok farklı yaratık ve uzaylı bulunmaktadır. Yapmanız gereken, karşınıza çıkan düşmanlarınızı tek tek yok ederek yolunuza devam etmek. Savaşlardan kazanacağınız ganimetlerle sonraki bölümleri aktifleştirebilir ve kullandığınız karakterleri güçlendirmek için çeşitli zırh ve silahlar satın alabilirsiniz.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile desteklenen bu oyun ile çevrimiçi savaşlara katılabilir ve dünyanın farklı yerlerinden oyunculara karşı zaferler elde edebiliriniz. Ayrıca online olarak yaptığınız savaşlarda çeşitli ödüller kazanabilir ve dünya sıralamasında adınızı üst sıralara yazdırabilirsiniz.

1 milyondan fazla oyuncu kitlesine hitap eden ve gün geçtikçe daha çok oyuncunun dikkatini çeken Tap Busters: Bounty Hunters, sıkılmadan oynayabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Tap Busters: Bounty Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
292.3 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Yüz binlerce oyun sever tarafından tercih edilen ve gün geçtikçe adından daha fazla bahsettiren Tap Busters: Bounty Hunters, maceraya doyabileceğiniz ve farklı yaratıklarla savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda, size karşı savaşacak onlarca farklı karakter yer alıyor. Uzaylılar, canavarlar, goriller, timsahlar ve daha birçok yaratığa karşı mücadele vererek savaşlardan galip gelmelisiniz. Savaşlarda kullanabileceğiniz taramalı tüfekler, ışın silahları, ateş topları fırlatan tabancalar, füzeler gibi sayısız savaş aleti bulunmaktadır. Bunları kullanarak düşmanlarınızı yok edebilir ve ganimet toplayabilirsiniz. Ayrıca topladığınız ganimetleri kullanarak yeni silahlar alabilir ve diğer bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda yapmanız gereken, karşınıza çıkan tüm yaratıkları yok ederek sonraki bölümlere emin adımlarla ilerlemektir. Ayrıca çevrimiçi savaşlar yaparak dünyanın dört bir yanından oyuncularla mücadele edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

Android ve İOS sürümü destekleyen tüm cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Tap Busters: Bounty Hunters, kalitesiyle oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olmayı başarmış gibi gözüküyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Gem Hunters

    Bulmacaları çözerek rol dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • Tap the Monster

    Birbirinden farklı onlarca canavar ile mücadele edeceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Tap Busters: Galaxy Heroes

    Zorlu mücadelelere sahne olan keyifli bir mobil oyun
  • Sudden Warrior (Tap RPG)

    İlginç yaratıklarla savaşlar yapabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Idle Tap Pirates

    İlginç yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlara katılacağınız bağımlılık yapıcı bir oyundur.
  • My Oasis-Tap Sky Island

    Hayvanların ve bitkilerin yer aldığı keyifli bir ada geliştirme oyunudur.
  • Tap Tap Timber

    En iyi oduncu olmaya çalışacağız.