Tap Cats: Battle Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Kediler savaşıyor!

Tap Cats: Battle Arena (CCG), kedili kart savaş - strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Kart toplayarak ilerlemeye dayalı online savaş oyunlarını seviyorsanız, kedilerin diğer yüzlerini gösteren bu yapım hoşunuza gidecek. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Dünyanın dört bir yanından oyuncularla (PvP) ve yapay zekayla (PvE) oynayacağınız bir kart savaş oyunu Tap Cats: Battle Arena. Kedileri birer savaşçı olarak karşımıza çıkaran oyunda stratejik düşünme çok önemli. Arenaya adım atmadan önce belirlediğiniz strateji dahilinde kedi kartları hazırlıyor, savaş esnasında kedilerin kapışmasını izliyorsunuz. Savaş anında çok müdahale etme şansınız yok. Kritik dokunuşlarla savaşa yön veriyorsunuz. Elbette her savaş sonunda kedileriniz güçleniyor, yeni kedi kartların kilidi açılıyor ve kartları eşleştirip daha güçlü kartlar elde edebiliyorsunuz. Yüzlerce kedi dışında onları savaşta yönetecek 10 farklı kahraman var.

Erkan Calp

Tap Cats: Battle Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

Kediler süper kahraman olarak karşımıza çıkıyor.

Tap Cats: Battle Arena (CCG), kedilerin yer aldığı online kart savaş - strateji oyunu. Toplanabilir kart oyunlarını ve kedileri seviyorsanız, kedilerin birbirine girdiği bu oyun sizi uzun süre ekran başına kilitleyecek. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyun, PvP ve PvE modlarını sunuyor.

iPhone ve iPad’de oynanabilir 100MB civarı boyuta sahip sürükleyici bir kart oyunu Tap Cats: Battle Arena. Oyun klasik kart savaş oyunlarının oynanışına sahip. Destenizi oluşturuyor ve savaş alanında rakiplerinizi gömmek için uğraş veriyorsunuz. Stratejik düşünmenin önem kazandığı oyunda yüzlerce kedi kart var ve birbirleriyle eşleştirerek yeni kartlar elde edebiliyorsunuz. Kedi kartların yanı sıra savaşta kedileri yöneten 10 farklı kahraman mevcut. Elbette kahraman kartlarını da savaşarak açıyorsunuz.

Kedileri süper kahraman olarak karşımıza çıkaran Tap Cats: Battle Arena, el çizimi grafikleriyle de etkilemeyi başarıyor. Unutmadan, oyunu oynamak için internetinizi kesmemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Evertile: Battle Arena

    Destenizi oluşturun, arenada savaşın.
  • MARVEL Battle Lines

    Süper kahramanlarla kötüler evreni kurtarmak için güçlerini birleştiriyor.
  • Kungfu Arena - Legends Reborn

    1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Heroic Throne (Space Throne)

    En iyi takımı kurarak şeytanı cehenneme sürün.
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı