Tap Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı alanda işletme açabileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Tap Empire, farklı alanlarda ticaret yaparak bol miktarda para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ve eğlendirici grafikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı alanlarda yatırım yaparak çeşitli işletmeler kurarak para kazanmak ve dünyanın sayılı zenginleri arasında yer almaktır. Hayalini kurduğunuz işleri yaparak birçok işletme açabilir ve sürekli olarak gelişim gösterebilirsiniz. Dükkanların üzerilerinde yer alan para butonlarına basarak işletmelerde biriken hasılatları toplayabilirsiniz. Kazandığınız paraları kullanarak yeni dükkanlar açabilir ve karınızı katlayabilirsiniz. Sürükleyici ve bağımlılık yapıcı özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda benzin istasyonları, tamirhaneler, marketler, kıyafet mağazaları ve daha onlarca farklı işletme türü bulunmaktadır.  Dilediğiniz alanda dükkan açarak para kazanabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Simülasyon oyunları arasında yer alan Tap Empire, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Tap Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
159.5 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı alanda işletme açabileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.

Onlarca farklı alanda işletme kurarak ticarete atılabileceğiniz ve seviye atladıkça dükkanlarınızın sayısınız arttırabileceğiniz Tap Empire, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı alanlarda ticarete atılarak birçok dükkan açmak ve maksimum seviyede kazanç sağlamaktır. Hayalinizdeki işletmeyi açarak zengin bir iş adamı olabilir ve bol miktarda para kazanabilirsiniz. Dükkanların üzerinde bulunan para butonlarını kullanarak işletmelerin hasılatlarını toplayabilirsiniz. Topladığınız hasılat ile yeni dükkanlar alabilir ve karınızı daha da arttırabilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yer alan tamirhane, benzin istasyonu, market, giyim mağazası ve daha onlarca farklı dükkandan dilediğinizi işletebilirsiniz. Seviye atlayarak yeni işletmeler kurabilir ve zengin olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Tap Empire, 100 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen stres giderici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Tap Timber

    En iyi oduncu olmaya çalışacağız.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.
  • Sim Empire

    Kendi medeniyetimizi inşa edeceğiz.
  • gudetama tap

    Bölgesel yemekler hazırlayacağız.
  • Idle Tap Zoo

    Hayvanat bahçesi kurmaya çalışacağız.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.