Tap Skaters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Tap Skaters, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor.

Eğlenceli seviyeleri ve zorlu bölümleriyle ön plana çıkan Tap Skaters, kaykay sürerek engellerin üstesinden gelmeye çalıştığınız bir oyundur. Soyguncuları yakalamak için mücadele ettiğiniz oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Diğer oyunculara da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyunlarla birlikte oynayabileceğiniz oyunda renkli grafikler yer alıyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda gelişmiş kontroller bulunuyor. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Tap Skaters, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Farklı karakterlerin kilitlerini açarak daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda zorlu görevleri de tamamlamalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Tap Skaters'i sakın kaçırmayın. Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Tap Skaters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli ve zevkli bir beceri oyunu

Tap Skaters, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda birbirinden zorlu bölümleri tamamlamalı ve soyguncuları yakalamalısınız. Son derece keyifli bir deneyim sunan oyunda diğer oyunculara da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğlenceli zaman geçirebileceğiniz oyunda kaykay kullanıyorsunuz. Farklı karakterleri kontrol etmenize de imkan sağlayan oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda gelişmiş kontroller bulunuyor. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Tap Skaters, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Farklı karakterlerin kilitlerini açarak daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda zorlu görevleri de tamamlamalısınız. Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Attack

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • BreakChest - Golden Tap

    Sürükleyici kurgusuyla dikkat çeken bir beceri oyunu
  • Tap Guns

    Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Tap Music 3D

    Eşsiz bir müzik oyunu
  • Hopeless Heroes: Tap Attack

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Tap Snake

    Akıllı cihazımızda yılan oyunu oynayacağız.