Tap Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.

Kendinize ait eşsiz bir köy kurabileceğiniz ve ganimet savaşları yapabileceğiniz Tap Town, Android ve İOS sürüm destekleyen tüm cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda asıl amaç, devasa ejderhalarla savaşarak onları yok etmektir. Kendi köyünüzü kurarak dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Tasarladığınız köyde, farklı yeteneklere sahip savaşçılar yetiştirerek onları eğitebilir ve yenilmez bir ordu kurabilirsiniz. Kurduğunuz güçlü ordu ile dev ejderhalara saldırarak onları yakalamalı ve esir alarak zindana atmalısınız.

Oyun içerisinde kılıç, balta, mızrak, silah ve daha birçok farklı savaş aleti yer almaktadır. Ordunuzda eğitebileceğiniz çeşitli özelliklere sahip onlarca savaş kahramanı ve seviye atladıkça ulaşabileceğiniz birbirinden zorlu birçok bölüm bulunmaktadır.

Çevrimiçi savaşlar yaparak dünyanın farklı bölgelerinden oyuncularla oynayabileceğiniz bu oyun ile eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor.  Yüz binden fazla oyuncu tarafından oynanan ve ücretsiz olarak hizmetinize sunulan Tap Town, aksiyon ve maceraya doyacağınız benzersiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Tap Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
285.8 MB DOSYA BOYUTU

Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.

Devasa boyuttaki canavarlara karşı mücadele edebileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz Tap Town, binlerce oyun tutkununun vazgeçilmezi olmuş gibi gözüküyor. Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen bu oyun ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Savaşlarda farklı özel güçlere ve yeteneklere sahip sayısız savaş kahramanından yararlanabilirsiniz. Ejderhalara karşı kullanabileceğiniz kılıç, mızrak, silah, balta, ateş topları gibi onlarca farklı savaş aleti yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda esir alacağınız ejderhaları ve diğer yaratıkları tutmak için çeşitli zindanlar bulunmaktadır.

Oyunda temel amaç, kendi köyünüzü inşa ederek güçlü askerler yetiştirmek ve ejderhaları etkisiz hale getirmektir. Savaşlardan kazanacağınız ganimetleri kullanarak yeni bölümlerin kilidini açabilir ve yeni savaş karakterlerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz bu oyunu online olarak da oynayabilir ve dünya çapında ün yapabilirsiniz.

Android ve İOS işlemcili tüm cihazlarda kolaylıkla oynanan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Tap Town, aksiyon ve macera dolu kaliteli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Tap Timber

    En iyi oduncu olmaya çalışacağız.
  • Coco Town

    Kendi kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Trade Town

    Kendi kasabanızı kurarak farklı ticaret alanları inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • gudetama tap

    Bölgesel yemekler hazırlayacağız.
  • Idle Tap Zoo

    Hayvanat bahçesi kurmaya çalışacağız.
  • Tap Chest

    Para kazanmak için görevleri başarmaya çalışacağız.