Tasty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

2018'in en iyi Android uygulamalarından Tasty ile Dünya mutfağını keşfedin.

Tasty, Türk mutfağının dışına çıkmak, Dünya mutfağındaki lezzetleri de tatmak isteyenler için en iyi Android uygulaması. Google’ın 2018 en iyi Android uygulamalar listesine giren uygulamada 3000’in üzerinde yemek tarifi bulunuyor. Hepsi yeni, adım adım anlatımlarla kolayca hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli yemekler bu uygulamada.

Yabancıları kıskandıran birbirinden lezzetli, damaklara kazınan yemeklerle dolu güzel ülkemizdeki tatların yanı sıra Dünya mutfağını öğrenmek isteyen yeni şefler için resimli ve videolu yemek tarifleri uygulamalarından biri Tasty.

Özellikle Dünya mutfağının en popüler yemeklerini öğrenmek, evinde yapmak isteyenlerin kesinlikle denemesini istediğim uygulamadaki tarifler adım adım ve hem resimle hem de videoyla yapım aşamasını görebiliyorsunuz. Özel günler, haftanın özel günleri, günün özel saati için öneriler alabiliyorsunuz. Belli bir yiyeceği, yiyecek grubunu tüketmeyenler için de tarif gizleme özelliği mevcut. Vegan, glutensiz, düşük karbonhidratlı, sağlıklı, lezzetli kısaca her beslenme tarzına uyan yemek tarifleri mevcut.

Erkan Calp

Tasty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
75.7 MB DOSYA BOYUTU

Dünya mutfağından lezzetleri keşfedin.

Tasty, Dünya mutfağını tanımak, farklı lezzetler keşfetmek isteyenlerin dikkatini çekecek yemek tarifleri uygulaması. 3000’in üzerinde yemek tarifi içeren uygulamayla özel günlerde sevdiklerinize farklı lezzetler hazırlayarak onları şaşırtabilirsiniz. Tariflerin hepsi adım adım hem resimli hem de videolu olarak listeleniyor. Geniş filtreleme seçeneğiyle farklı beslenme tarzlarına uyan menüleri de rahatlıkla hazırlayabiliyorsunuz.

Dünya genelinde en fazla çeşidi barındıran birbirinden lezzetleri yemeklerin piştiği Türk mutfağının dışına çıkıp Dünya mutfağından farklı lezzetler arayanlara yönelik bir iOS uygulaması Tasty.

Hem iPhone hem de iPad’de kullanılabilen yemek tarifleri uygulamasında tarifleri sosyal plana, mutfağınızdaki malzemelere, zorluk seviyesine, pişirme/hazırlama süresine vs. ayırabiliyorsunuz. Glutensiz, vegan, düşük karbonhidratlı, sağlıklı, lezzetli gibi kişiye özel beslenme tarzlarına en uygun yemek tariflerini filtrelemeyle bulabiliyorsunuz. Kişiselleştirilebilir bir uygulama olduğunu da belirtmek gerek. Örneğin; Et sevmediğinizi belirttiğinizde etli tüm yemek tarifleri otomatik olarak gizleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Beyhan'ın Mutfağı

    Beyhan'ın Mutfağı Android İndir: Beyhan Kadayıfçı'nın yemek tarifleri uygulaması
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.
  • Vestel Sesli Tarifler

    Vestel Sesli Tarifler uygulamasında tüm yemek tariflerini sesli ve yazılı olarak inceleyebilirsiniz.