tbh

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

TBH, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden kullanabileceğiniz anketler üzerine kurulu bir sosyal medya platformudur.

TBH, anket cevpalayarak başka insanlarla tanışdığınız ya da başka insanlara dair bilgiler edinebildiğiniz bir sosyal medya platformudur. 

TBH, kendine has özellikleri olan ve bu özellikleri sayesinde çok kısa sürede 5 milyondan fazla indirmeye ulaşan bir platform. Uygulamayı kullanmak için öncelikle listenize arkadaşlarınızı ekliyorsunuz. Ardından isimsiz şekilde hazırlanan anketleri görüyor ve bunları cevaplayabiliyorsunuz. Hazırlanan sorular ise genellikle "En Güzel Kim?" şeklinde oluyor ve sorunun şıkları da "Fatoş, Gizem, Didem, Akile" örneğine benzer şekilde yine hazırlayan tarafından, arkadaş çevresi içerisinde belirleniyor. Arkadaşlarınız da isimsiz şekilde yayınlanan bu ankete cevap veriyorlar ve ankete cevap verenler arasından bir tanesinin sizi seçmesi durumunda, uygulama içerisinde kullanılabilen "gem"ler kazanıyorsunuz. 

Özellikle gençler arasında hızlıca yayılan ve bu başarısının ardından Facebook tarafından satın alınan TBH, hala hızlı şekilde yayılmaya devam ediyor. Birçok önemli içerik mecrasında adından söz ettiren ve bir süre önce Facebook profillerine de bir şekilde sızmayı başaran uygulama, Facebook'un bir sonraki büyük sosyal medya platformu olma konusunda da emin adımlarla ilerliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya
  • Cheez

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması