TCDD e-Bilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,040 TOPLAM İNDİRME

TCDD e-Bilet uygulaması sayesinde şehirlerarası tren yolculuklarımız için bilet satın alabiliyoruz.

TCDD e-Bilet, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir şehirlerarası tren rezervasyon uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı kullanarak şehirler arası tren yolculuklarımız için bilet rezervasyonları yapabiliyoruz. TCDD resmi uygulaması olan TCDD e-Bilet son derece kolay kullanılan bir arayüz tasarımına sahip. Uygulamada sunulan fonksiyonların her biri düzenli ve anlaşılır bir şekilde organize edilmiş.

Ana ekran üzerinden nereden nereye gideceğimizi ve kaç kişilik yer istediğimizi belirliyoruz. Uygulama üzerinden yapmış olduğumuz rezervasyonları gözden geçirme şansına da sahibiz. Elbette iptal olan yolculuklarımız için bilet iptalini de uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyoruz.

TCDD e-Bilet uygulamasını kullanabilmek için üyelik işlemi gerekiyor. Kullanıcı adı ve şifremizi girdikten sonra rezervasyon ve bilet satın alma işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz.

Genel olarak rahat ve pratik bir kullanım deneyimi sunan TCDD e-Bilet sık sık tren seyahatleri gerçekleştiren kullanıcılar için mutlaka kullanılması gereken uygulamalar arasında.

Emircan Erdoğan

TCDD e-Bilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
20.9 MB DOSYA BOYUTU

TCDD e-Bilet uygulamasını kullanarak mobil cihazlarımız üzerinden tren bileti satın alabiliyoruz.

TCDD e-Bilet, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir tren rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.

Resmi uygulama olma özelliğini taşıyan TCDD e-Bilet sayesinde şehirlerarası tren yolculuklarımız için bilet rezervasyonları yapabiliyor, yaptığımız rezervasyonları kontrol edebiliyor ve gerekmesi halinde değişiklikler yapabiliyoruz.

Uygulama sade tasarımlarıyla dikkat çeken birkaç ekrandan oluşuyor. Rezervasyon yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmamız gerekiyor. Kullanıcı adımızı ve şifremizi girdikten sonra bilet satın alma işlemlerine başlayabiliyoruz. Ana ekran üzerinden yolculuğun tarihini, saatini, başlangıç ve bitiş noktalarını seçiyoruz. Ardından kaç kişilik bilet almak istediğimizi belirliyor ve satın alma işlemini tamamlıyoruz. İsterseğe göre tek gidiş veya gidiş ve dönüş biletleri satın alabiliyoruz.

Kullanımlarımız esnasında herhangi bir soruna yol açmayan TCDD e-Bilet, iş veya özel hayatında sık sık tren yolculuğuna çıkan kullanıcıların seveceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

TCDD e-Bilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

TCDD e-Bilet, sık sık tren yolculuğu yapan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

TCDD e-Bilet, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz pratik bir tren rezervasyon uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde sadece mobil cihazlarımızı kullanarak şehirlerarası çıkacağımız tren yolculukları için rezervasyon işlemlerini tamamlayabiliyoruz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle üye olmamız gerekiyor. Kullanıcı adımızı ve şifremizi girdikten sonra uyuglamayı kullanmaya başlayabiliyoruz. Sade ve rafine bir kullanım deneyimi sunan TCDD e-Bilet kullanıcıları yormadan tüm rezervayon işlemlerini tamamlamalarına olanak sağlıyor.

TCDD e-Bilet sayesinde neler yapabiliyoruz tek tek inceleyelim.

  • Rezervasyon yaptırabiliyoruz
  • Tek yön veya gidiş-dönüş biletleri satın alabiliyoruz
  • Yolculuğun başlangıç ve bitiş noktalarını seçebiliyoruz
  • Yaptığımız rezervasyonları kontrol edebiliyoruz
  • Bilet iadesi yapabiliyoruz
  • Aldığımız biletleri kontrol edebiliyoruz

Genel olarak problemsiz bir kullanım deneyimi sunan TCDD e-Bilet, sık sık tren yolculuğu yapan kullanıcıların günlük yaşamlarında rahatlıkla kullanabilecekleri bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.
  • Balıkesir Uludağ Turizm

    Balıkesir Uludağ Turizm ile kolayca sefer sorgulayabilir ve bilet satın alabilirsiniz
  • Kamil Koç Mobil

    Kamil Koç Mobil uygulaması ile kolayca bilet alma ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz
  • BUDO

    BUDO ile Bursa Deniz Otobüsü seferlerini takip edebilir ve bilet alabilirsiniz
  • Aerobilet

    Onlarca havayolu ve otel arasında karşılaştırma yapmanızı ve uygun fiyatlarla bilet almanızı sağlayan Android uygulaması.
  • Nilüfer Turizm

    Nilüfer Turizm, online olarka Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak bilet almanızı sağlayan remsi Nilüfer Turizm uygulaması.
  • Pamukkale Turizm

    Pamukkale Turizm uygulaması, Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • Pegasus Airlines Mobile

    Pegasus Airlines Mobile uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan bilet satın alabilir ve check-in işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.