TeamViewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
1,840,630 TOPLAM İNDİRME
28.4 MB DOSYA BOYUTU

TeamViewer, uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma denildiğinde akla ilk gelen ücretsiz programdır.

TeamViewer, ücretsiz uzaktan bağlantı programıdır. Uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü bağlantısı, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma vb. aramalarda öne çıkan program TeamViewer, masaüstü (Windows PC, Mac, Linux, ChromeOS) ve mobil platformlarda (Android, iOS) kullanılabiliyor. Windows bilgisayarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz en iyi uzaktan kontrol, uzak erişim, uzak destek programı diyebilirim.

Basit bir kullanıma sahip olan TeamView hem bilgisayar hem de mobil platformda kullanılabiliyor. Kullanıcılar Android ya da iOS akıllı telefonları üzerinden Mac ve Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlara uzaktan erişebiliyor, işlemler yapabiliyorlar. Türkçe dil desteğine de sahip olan uygulama sınırlı süreli bağlantılara izin veriyor. Kullanım açısından da ücretsiz olan yapım, uzaktan bağlantı denince akıllara gelen ilk seçeneklerden bir tanesi oluyor.

TeamViewer İndir

TeamViewer kullanıcılara uzaktan bilgisayar kontrol konusunda oldukça pratik bir çözüm sunan bir uzak masaüstü programı olarak tanımlanabilir.

Kişisel ve ticari olmayan kullanım için tamamen ücretsiz olarak dağıtılan TeamViewer, temel olarak kendi bilgisayarınızın başında olmadığınızda bilgisayarınızı mobil cihazlarınız üzerinden veya başka bilgisayarlar üzerinden kontrol etmenize yardımcı oluyor. İnternet bağlantısı üzerinden çalışan yazılım, iki bilgisayar veya bir mobil cihaz ile bir bilgisayar arasında köprü oluşturuyor ve tıpkı kendi bilgisayarınızı kontrol ediyormuşsunuz gibi farklı bilgisayarları yönetmenizi mümkün kılıyor.

TeamViewer birçok farklı senaryo dahilinde kullanılabilmekte. Bilgisayarınızda açık bıraktığınız dosya indirme işlemlerini TeamViewer aracılığıyla farklı cihazlardan takip ederek sonlandırabilir veya yeni indirme işlemleri başlatabilirsiniz. Bilgisayarınıza bir web kamerası bağlıysa, bu kameranın görüntüsünü başka bilgisayarlardan veya mobil cihazlardan TeamViewer aracılığıyla takip edebilir, bilgisayarınızı bir güvenlik kamerasına dönüştürebilirsiniz. Bilgisayarlarında problem yaşayan kullanıcılara yardım edebilmek için TeamViewer kullanabilir, bilgisayarlarına ulaşarak hataları düzeltebilir, yazılımsal destek sunabilirsiniz.

TeamViewer dosya transferi yapılmasına imkan veriyor. Bu sayede 2 bilgisayar arasında veya mobil cihazlarla bilgisayarlar arasında dosya alıp gönderebiliyorsunuz. Bunun yanında program cihazlar arasında sesli ve görüntülü sohbet yapılmasını da sağlıyor.

  • Uzaktan bakım, toplantılar, sunumlar, uzak bilgisayar ve sunuculara erişim, destek, yönetim, satış, ekip çalışması, ev ofis ve eğitim ihtiyaçalarını gerçek zamanlı karşılama gibi tüm farklı senaryolar için tek bir çözüm.
  • Çapraz platform bağlantıları desteği sayesinde Windows, Mac, Linux, iPhone/iPad ve Android işletim sistemlerinin tümünde kullanılabilir.
  • Güvenlik duvarları ve proxy ayarları olsa bile bunlara takılmadan ve ek bir konfigürasyona gerek olmadan çalışır.
  • Uzak bilgisayar üzerinde oynatılan müzikleri, videoları ve sistem seslerini anlık olarak görüp duyabilmenize olanak tanır.
  • Uzak masaüstü aracılığıyla yapılan toplantıların sesli ve videolu kayıtlarını yapabilme. Aynı zamanda entegre dönüştürücü sayesinde AVI formatına dönüştürebilme
  • Bilgisayarlar ve kişi listenizde bulunan herhangi biriyle tek bir tıklamayla bağlantı kurabilme olanağı, bir başka değişle bağlantı kişilerinizin hızlı yönetimi
  • Listenizde bulunan kullanıcılar veya kişilerden anlık olarak kimlerin çevrimiçi olduğunu kontrol etme şansı
  • Listenizde bulunan kullanıcılarla anlık ileti fonksiyonu sayesinde grup sohbeti yapma ve çevrimdışı mesajlaşma

Peki, TeamViewer ile nasıl bağlantı kurulur? Şu üç basit adımı takip edin:

  1. Bağlantıyı başlatmak istediğiniz bir masaüstü veya mobil cihaza TeamViewer uygulamasını indirin ve kurun.
  2. Erişmek istediğiniz hedef cihaza TeamViewer kurun. Bu başka bir masaüstü veya mobil cihaz ve hatta bir POS cihazı, kiosk veya IoT cihazı dahi olabilir.
  3. Bağlantıyı kuracak cihaza Bağlantı partnerinizin ID ve parolasını girin, gerçek zamanlı bağlanın ve hedef cihazı sanki oradaymış gibi kontrol edin.

TeamViewer indirmek için 3 neden;

  1. Güvenlik: TeamViewer, uçtan uca 256-bit AES şifreleme, iki öğeli kimlik doğrulama ve diğer kurumsal güçte güvenlik özellikleri ile korunur. SOC2, HIPAA/HITECH, ISO/IEC 27001 ve ISO 9001:2015 standartlarında sertikalıdır ve GDPR'ye uyar.
  2. Çapraz Platform: 127 farklı üreticinin sağladığı mobil cihaz, işletim sistemleri ve IoT cihazları ile pazardaki en geniş birleşik kapsama sahip olan TeamViewer tüm rakiplerinden açık ara farkla öndedir.
  3. En İyi Performans: Dünyanın önde gelen bağımsız kalite güvence firması Qualitest, TeamViewer tarafından teknik performansını test etmesi ve rakiplerle karşılaştırması için görevlendirilmiştir.
Can Erdil Şentürk

TeamViewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
4,973 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

TeamViewer APK, bilgisayarınızı mobil cihazınızdan kontrol etmenizi mümkün kılan bir mobil uygulamadır.

TeamViewer APK, nerede olursanız olun bilgisayarınıza erişmenize ve mobil cihazınız üzerinden onu kontrol etmenize imkan veren bir uzaktan bilgisayar kontrol uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan TeamViewer temel olarak mobil cihazınız üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde uzak masaüstü bağlantısı kurarak bilgisayarınız üzerinde tam kontrol sağlamanızı mümkün kılıyor. Örnek bir senaryo olarak evinizde açık bıraktığınız ve uzun bir indirme işlemini tamamlamasını beklediğiniz bilgisayarınıza iş yerinizden veya okulunuzdan TeamViewer aracılığıyla erişebilir ve işlemin bitip bitmediğini denetleyebilir, dilerseniz bilgisayarınızı yeniden başlatabilir veya kapatabilirsiniz.

TeamViewer APK İndir

TeamViewer sadece bilgisayarınıza erişmenizi mümkün kılmanın yanında mobil cihazınız ve bilgisayarınız arasında dosya transferi yapmanızı da mümkün kılıyor. Yani TeamViewer'ı mobil cihazınız ve bilgisayarınız arasında kullanabileceğiniz bir kablosuz dosya transfer aracı olarak da kullanabilmeniz mümkün.

TeamViewer ile arkadaşlarınıza ve müşterilerinize yardımcı olabilmeniz de mümkün. uygulama sesli ve yazılı iletişim kurabilme imkanı veriyor, bu sayede masaüstüne eriştiğiniz arkadaşınıza veya müşterinize teknik destek sunabiliyorsunuz.

TeamViewer'ın alanındaki en başarılı yazılımlardan biri olduğu söylenebilir. Kullanıcılar kendilerine oluşturacakları kullanıcı hesapları altına farklı bilgisayarları kaydedebiliyorlar ve bu bilgisayarlara tek dokunuşla erişebiliyorlar. Uzun seyahatlere çıktığınızda TeamViewer aracılığıyla işlerinizi yürütebilir, ihtiyacınız olan dosyaları bilgisayarınızdan mobil cihazınıza taşıyabilirsiniz. TeamViewer tamamen ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir servis. TeamViewer ile uzak masaüstü bağlantısı yapacağınız bilgisayarda da TeamViewer programının kurulu olması gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

TeamViewer

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
24,659 TOPLAM İNDİRME
74.7 MB DOSYA BOYUTU

Uzak masaüstü yöneticisi TeamViewer ile istenilen bilgisayara erişerek yönetebilirsiniz.

Türkçe dil desteği ve ücretsiz oluşuyla en çok tercih edilen uzaktan yönetim araçlarından olan TeamViewer, alanının en başarılı yazılımlarından. Kullanımı oldukça kolay olan programı kurmadan ekip çalışması için belirlenen ortak bilgisayara ID numarası ile bağlanabilirsiniz.

TeamViewer kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi, aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Firewall ve NAT proxy'ye dokunmadan çalışabilme özelliği ile hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Sadece TeamViewer programı ile başka bir bilgisayarın uzak masaüstüne bağlanabilir ve bir makinede yüklü olan programı her hangi bir yükleme işlemine gerek kalmadan diğerinde de kullanabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara ilk defa bağlanacaksanız daha önceden belirlenmiş olan id numaralarını girmeniz gerekmektedir.

TeamViewer'da ID numarasını ve şifreyi girdikten sonra uzak masaüstü erişimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewer'ı uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanıyor. 

TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için değil arkadaşınıza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliştirilmiş bu tür kullanımlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup şifreleme yöntemi ile dışarıdan istenmeyen erişimlere olanak vermemektedir. Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewer'da ayrıca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut.

Özellikler:

  • Yükleme yapmadan uzak masaüstü erişimi
    TeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.
  • Dosya Transferi
    TeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.
  • Güvenlik Duvarının arkasından çalışır
    Bir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.
  • Yüksek Güvenlik Standardı
    TeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortağıdır. Güvenlik kanalları RC4 kodlamaları ile korunmaktadır. RC4 kodlamaları https/SSL ile aynı güvenilirliğe sahiptir.
  • Yüksek performans
    LAN bağlantısı hızı ile internet üzerinde erişim imkanı sunar.
  • Düşük fiyatlı & Bedava versiyon
    Ayrıntılı ücretlendirme bilgileri aşağıda mevcuttur.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ammyy Admin

    Ammyy Admin ücretsiz uzaktan bağlantı programı ile uzak masaüstü bağlantısı kurmak çok kolay!
  • AnyDesk

    AnyDesk programı sayesinde bilgisayarlarınız arasında kolayca güvenli ve ücretsiz uzak masaüstü bağlantısı gerçekleştirebilirsiniz.
  • AirDroid Cast

    Windows kullanıcıları AirDroid Cast ile güvenli bir şekilde ekran paylaşımı yapabilecekler.
  • mRemote

    mRemote çok sayıda Windows veya Linux işletim sisteminze sahip sunucuya aynı anda tek bir arayüz üzerinden uzak masaüstü bağlantısı gerçekleştirirken size birçok özellik, seçenek ve kolaylık sunan ücretsiz bir araç.
  • Royal TS

    Royal TS, birden fazla uzak masaüstü bağlantısını düzenlemenize ve yönetmenize izin veren ücretsiz bir uzak masaüstü yazılımıdır.
  • mRemoteNG

    mRemoteNG, uzak masaüstü ve sunucu bağlantılarınızı düzenleyebileceğiniz gelişmiş bir uzak bağlantı oturum yöneticisidir.
  • CrossLoop

    CrossLoop arkadaşınızın veya bir başkasının bilgisayarına uzaktan kolaylıkla bağlanabilmenize olanak sağlayan ücretsiz bir uzak masaüstü bağlantı programıdır.
  • Splashtop Streamer

    Splashtop Streamer, bilgisayarınıza uzaktan ulaşabilmenize olanak tanıyan ücretsiz bir uzak masaüstü programıdır.