Tekteker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Tekteker, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dengede kalmak için mücadele ettiğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve dengede kalmak için mücadele verdiğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda dengede kalarak bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Karakterinizi sağa ya da sola götürerek dengede kalma mücadelesi verdiğiniz Tekteker, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Eşsiz zamanlar geçirebileceğiniz oyunda dilerseniz zamana karşı dilerseniz de arkadaşlarınıza karşı yarışabiliyorsunuz. Hoş grafikleri ve basit oynanışıyla Tekteker sizleri bekliyor. Eğer bu tarz minimal oyunları seviyorsanız Tekteker tam size göre.

Tekteker oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tekteker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Tekteker, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Yüksek puanlara ulaşmak için mücadele verdiğiniz oyunda dengede kalmaya çalışıyorsunuz.

Keyifli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Tekteker, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda dengede kalarak ilerlemeniz gerekiyor. Karakterinizi sağa ve sola taşıyarak dengede kalmanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eşsiz zamanlar geçirebiliyorsunuz. Tekteker, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Eşsiz zamanlar geçirebileceğiniz oyunda dilerseniz zamana karşı dilerseniz de arkadaşlarınıza karşı yarışabiliyorsunuz. Hoş grafikleri ve basit oynanışıyla Tekteker sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Tekteker tam size göre.

Tekteker oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.