Tenis Ace

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
65.5 MB DOSYA BOYUTU

Evcil hayvanınızla birlikte eğlenceli tenis maçları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda spor oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen tenis ace, evcil hayvanınızla birlikte eğlenceli tenis maçlarına çıkabileceğiniz ve çevrimiçi turnuvalara katılarak dünyanın farklı bölgelerindeki zorlu rakiplere karşı mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, karakterinizi ve evcil hayvanınızı seçerek güçlü rakiplere karşı nefes kesen müsabakalara çıkmak ve maçları kazanarak profesyonel olma yolunda ilk adımları atmaktır. Evcil hayvanınız ve karakteriniz ile ikili tenis maçları yaparak seviye atlayabilir ve puan toplayabilirsiniz. Bu sayede farklı karakterlerin kilidini açabilir ve yeni raketlere ulaşabilirsiniz. Ekipmanlarınızı yükselterek karakterinizin daha iyi oynamasını sağlayabilir ve profesyonel bir tenisçi olabilirsiniz. Heyecan verici maçları ve gerçekçi kontrolleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir tenis oyunu sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız tenis ace, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Tenis Ace

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Evcil hayvanınızla birlikte eğlenceli tenis maçları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Tenis oyuncunu ve evcil hayvanını geliştirerek nefes kesen müsabakalara çıkacağınız ve farklı turnuvalarda yarışarak onlarca kupa kazanacağınız tenis ace, Android ve İOS sürümleri sayesinden arklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz eğlenceli bir tenis oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve tarzlara sahip onlarca tenis oyuncusu ve birbirinden sevimli birçok evcil hayvan arasından dilediğinizi seçerek ikili tenis maçları yapmak ve puan toplayarak seviye atlamaktır. Karakterinizi ve evcil hayvanınızı geliştirerek profesyonel bir tenisçi olabilir ve gittikçe daha güçlü rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Maçları kazandıkça farklı karakterlerin kilidini açabilir ve yeni ekipmanlara ulaşabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve gerçekçi kontrolleri ile tenis tutkunları için özel olarak tasarlanan benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.  

Oyunu dilerseniz online modda oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla zorlu maçlara çıkabilirsiniz. Spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan tenis ace ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve tenis tutkunuzu doyasıya yaşayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf Ace

    Mobil cihazımızda golf oynayacağız.
  • Tennis Clash

    Gerçekçi tenis maçları yaparak profesyonel bir sporcu olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tennis Manager 2020

    Dünya çapında tenis turnuvalarına katılacağınız gerçekçi bir menajerlik oyunudur.
  • Tennis Slam: Global Duel Arena

    Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.
  • Tennis Mania Mobile

    Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Angry Birds Tennis

    Angry Birds Tennis iOS İndir - Oyna: Kızgın Kuşlar tenis kortunda
  • World Table Tennis Champs

    Uluslararası tenis maçlarına hazır mısın?
  • Tennis Manager 2019

    Yeni tenis süper starınızı yaratın.