Testfoni

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli testlerin yer aldığı bir sosyal medya uygulaması

Testfoni, inanılmaz eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Hepsi birbirinden eğlenceli yüzlerce testin yer aldığı uygulama ile arkadaşlarınıza sorular sorabiliyor ya da yüzlerce farklı teste cevap verebiliyorsunuz.

Gelecekte nasıl görüneceğinize, isminizin gerçek anlamına, hangi ünlüye daha çok benzediğinize ve bunun gibi pek çok farklı konuda eğlenceli test içeriklerine sahip olan bir uygulama olan Testfoni, boş zamanlarınızın keyfini çıkarmanıza yardımcı oluyor. Eğlenceli soruların yer aldığı yüzlerce teste sahip olan Testfoni, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz Testfoni, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz eğlenceli testlere cevap vermeyi seviyorsanız Testfoni uygulamasını sakın kaçırmayın.

Testfoni uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Testfoni

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir test uygulaması

Testfoni, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir test uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Hepsi birbirinden eğlenceli yüzlerce soruya cevap verebileceğiniz uygulama ile keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz bir uygulama olan Testfoni, eğlenceli konuların yer aldığı yüzlerce test konusunu içeriyor. Yüzlerce farklı soruya cevap verebileceğiniz uygulama ile boş zamanlarınızın keyfini çıkarabiliyorsunuz. Gelecekte nasıl görüneceğinize, isminizin gerçek anlamına, hangi ünlüye daha çok benzediğinize ve bunun gibi pek çok farklı konuda eğlenceli test içeriklerine sahip olan bir uygulama olan Testfoni, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz Testfoni, sizleri bekliyor. Bu tür uygulamaları beğenenlerin mutlaka denemesi gereken bir uygulama olduğunu da söyleyebileceğim Testfoni'yi sakın kaçırmayın.

Testfoni uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Kudos

    Çocuklara güvenli bir ortam sunan sosyal medya uygulaması
  • HAGO

    Eşsiz vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.