Thallygraph

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Thallygraph ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir sosyal medya servisidir

Thallygraph eğer herhangi bir şeye karar vermekte güçlük çeken biriyseniz size oldukça faydası dokunabilecek bir mobil sosyal medya uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir servis olan Thallygraph oldukça ilginç bir yapıya sahip. Klasik sosyal medya servislerinde yaptığınız paylaşımlar genelde beğeniler alırlar veya paylaşılırlar. Fakat bu beğeni ve paylaşımlar insanların sizin paylaşımlarınız hakkında nasıl düşündükleri hakkında bilgi vermezler. İşte Thallygraph bu duruma ilginç bir çözüm buluyor. Thallygraph üzerinde yapılan paylaşımlar diğer kullanıcılar tarafından beğenilmek yerine puan verilerek notlandırılabiliyor. Bu sayede küçük anketler şeklinde paylaşımlar yapabiliyorsunuz.

Thallygraph'da bir fotoğraf veya içerik paylaştığınızda yorumlar alabiliyorsunuz. Bunun yanında Thallygraph paylaşımlarınız Twitter'da olduğu gibi başkaları tarafından tekrar paylaşılabiliyor. Thallygraph'ı herhangi bir konuda seçim yapmakta zorlandığınızda kullanabilir ve insanların seçeneklerinizi ne derecede onayladığını öğrenebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Thallygraph

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

ThallyGraph, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.

ThallyGraph, sosyal medya platformlarında eksiklik olarak görülen bir açığı yeni bir platformda buluşturan bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu ağ sayesinde, insanların paylaştığınız şeyler hakkında ne düşündüğünü ortaya çıkarabilirsiniz. İlginç bir girişim olması incelemek için fazlasıyla yeterli.

Günümüzde herhangi bir sosyal medya girişimiyle karşılaşıldığında ister istemez insanların dikkatini çekiyor. "Bize ne sunuyor?" sorusunun cevapları genellikle olumsuz yönde olsa da bir şans vermeyi ihmal etmiyoruz. ThallyGraph uygulaması da anket tabanlı bir sosyal medya uygulaması ve çıkış noktası biraz ilginç. Bu tarz platformlarda insanlar bizlerin paylaşımlarını beğeniyor ya da paylaşıyorlar ama ne düşündüklerini bilemiyoruz. Bunun için oylama sistemi geliştirilmiş. Bir paylaşımınız kullanıcılar tarafından oylanıyor ve siz de az çok ne düşündüklerini anlayabiliyorsunuz.

Ne kadar ileri gider tahmin edememekle birlikte, şimdilik bir şans verilmeyi hak eden ThallyGraph uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Biraz sakin, ama sizler katıldıkça daha iyi fikir edinilebilir.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.