The Addams Family

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Kendi korku evinizi inşa ederek macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Addams ailesinin üyeleriyle birlikte aksiyon ve macera dolu bir serüvene atılarak sıfırdan bir ev inşa edeceğiniz ve eğlenceye doyacağınız The Addams Family, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen benzersiz bir oyundur.

Ürkütücü sahneleri ve sürükleyici bölümleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, dev bir korku evi inşa ederek ailedeki diğer üyelerle birlikte eğlenceli anlar geçirmek ve evinizi geliştirerek yolunuza devam etmektir.

Gizem konağınızı dekore ederek dilediğiniz eşyaları kullanabilir ve evinizi her bölgesine farklı bir şaka aleti yerleştirebilirsiniz. Seviye atladıkça elmas biriktirebilir ve bu sayede konağınız için yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarını karşılayarak ürkütücü ürünler alabilir ve komik sahnelere şahit olabilirsiniz.

Aksiyon ve macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan The Addams Family, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

 

Doğukan Çağlakpınar

The Addams Family

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
119.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi korku evinizi inşa ederek macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Addams ailesinin üyeleriyle birlikte macera dolu bir serüvene atılacağınız ve orijinal bir hikayede rol alarak eşsiz bir deneyim kazanacağınız The Addams Family, 100 binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Ürkütücü senaryosu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, kendi korku evinizi inşa ederek içini dilediğiniz gibi dekore etmek ve çeşitli şaka aletlerini kullanarak evdeki yaşamı eğlenceli bir hale getirmektir.

Gizem konağınıza dilediğiniz eşyaları yerleştirerek kafanızdaki tasarımları sergileyebilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirisiniz. Bu sayede eviniz için yeni eşyaların kilidini açarak farklı objeler kullanabilir ve evdeki korku havasını derinden hissettirebilirsiniz.

Orijinal Addams ailesi hikayesi ve ilginç tasarımı ile bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız The Addams Family, aksiyon ve macera oyunları arasında yerini alan ve geniş bir kitleye hitap eden eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Family

    İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.
  • Stormhill Mystery: Family Shadows

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • The Mooseman

    Karanlık bir dünyada ilerlemeye çalışacağız.