The Bot Squad: Puzzle Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.

Ubisoft yapımı The Bot Squad: Puzzle Battles, saldırı ve defans dinamiklerinin yerlerini sıkça değiştirerek kule savunma oyun türünün kapasitesini genişleten yeni ve oynanabilir bir yöntem sunuyor. Oyunu oynarken zaman zaman kuleleri yönetirken saldırı yapan robot birliklerini de kontrol ediyorsunuz. Upgrade eşliğinde güçlendirebildiğiniz robot ekibinin içersinde Android'in yeşil bir çöp bidonu bile var. Etkileyici 3 boyutlu grafikleri bir kenara atmış olsaydık oyun içersindeki çeşitlilik bile The Bot Squad: Puzzle Battles'ı oynamanız için güçlü bir neden.

Robotlarınızı zafere taşırken bulmaca dolu haritalarda dolaşıp enerji elde etmek için çetin bir mücadele vermeniz gerekiyor. Ubisoft'un sürekli artan mobil oyun sayısıyla birlikte belirgin bir biçimde artan oyun kalitesi gerçekten göz dolduruyor. Bulmaca ve stratejiyi bir araya getiren bu yenilikçi kule savunma oyunu bildiğiniz bir türü oynarken düşünce kalıplarınızı silip sıfırdan başlamanın eğlencesini yaşayacağınız bir çeşit sunmayı başarıyor. Elinizdeki robotların özel yetenekleri sayesinde yoldaki tuzakları tespit edin, iyi bir savunma hattı oluşturun ve az enerji kaybederek hedefinize ulaşın.

Alper Çetiner

The Bot Squad: Puzzle Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.

Ubisoft'un mobil oyun dünyasına ağırlık vermesiyle kalite seviyesi giderek yükseliyor. The Bot Squad: Puzzle Battles, sıradışı oynayışıyla dikkat çeken bir kule savunma oyunu olarak dikkat çekerken savunma ile saldırı arasındaki iyi kombine etmeniz gereken bir oyun. Kimi zaman savunma hattı sizin yükümlülüğünüzdeyken rolleri değiştirip robot ekibinizle sıkıntı dolu yolları tepmeniz gerekiyor. Bulmaca ve stratejiyi bir araya getiren başarılı oyun dinamikleri ile eski kule savunma oyunlarındaki alışkanlıklarınızı bir kenara atıp yepyeni bir oyun heyecanı yaşıyorsunuz. Upgrade ile güçlenen robot ekibinizin uyumlu bir şekilde işleyebilmesi için vereceğiniz kararların her biri hayati bir önem taşıyor.

Muhteşem 3 boyutlu grafikleri oyundan makaslayacak olsalardı bile tavsiye edebileceğimiz bir oyun olan The Bot Squad: Puzzle Battles, elinizdeki robotların özelliklerini etkin bir şekilde kullandığınız bir oyun. Kimi robot karmaşık rotalara dizili tuzakları tespit edip hayatınızı kurtarırken kimisinin daha güçlü bir savunmaya sahip olması ekip arkadaşlarınızı koruyor. RPG tayfası yönetir gibi hissettiren bu strateji oyununu deneyimlemek apayrı bir oyun keyfi sunuyor. Ücretsiz olarak indirilebilir olması belirgin bir motivasyon artışı sağlayacağından imkanınız dahilindeyse bu oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BTD Battles APK

    BTD Battles APK Android kule savunma oyununda oyuncular kafa kafaya geliyor! Bloons TD Battles, mobil strateji oyunları sevenleri ekran başına kilitliyor.
  • Pirate Battles: Corsairs Bay

    Pirate Battles: Corsairs Bay ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.
  • Spaceship Battles

    Spaceship Battles, Android cihazlar için geliştirilmiş bir uzay savaşı oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Castle Battles

    Harika deneyim yaşayabileceğiniz bir strateji oyunu
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Goon Squad

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Goon Squad mobil oyunu, herkesin korktuğu ünlü bir mafya babası olabileceğiniz bir tür strateji oyunudur.