The Deep: Coral Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

24 eşsiz bulmacayı çözmeye çalışacağız.

Mobil platforma özgü başarılı oyunlar ile gündeme gelmeye devam eden Epic Story Interactive yei projelere yönelmeye devam ediyor.

Bulmaca ve zeka oyunlarına ilgisi ile bilinen Epic Story Interactive yeni oyununun adını The Deep: Coral Craft olarak duyurdu. Deniz canlıları ve su bitkileri oluşturmak için uğraşacağımız oyunda renkli grafiklere ek olarak basit bir oynanış yapısı karşımıza çıkacak. Oyuncular 24 benzersiz bulmacayı çözebilmek için şaşırtıcı canlılar ve bitkiler keşfedebilecekler.

Kilitli içeriklerin de yer alacağı yapımda oyuncular yeni içeriklere ulaşabilmek için öncelikle belirtilen bulmacaları çözmek zorunda kalacaklar. Yeni canlılar da yaratabileceğimiz oyunda ilgi çekici bir atmosfer yer alacak. Dünyanın dört bir yanında 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden yapım hem Android hem de İOS platformunda yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

The Deep: Coral Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
100.1 MB DOSYA BOYUTU

24 eşsiz bulmacayı çözmeye çalışacağız.

Android ve İOS platformunda 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanan The Deep: Coral Craft ilk kez 2017 yılında karşımıza çıkmıştı. Rengarenk içerikleri ile oyunculara isteneni bir türlü veremeyen yapım günümüzde 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Yeni canlılar ve su bitkileri keşfetmeye çalışacağımız yapım içerikleri ile belirli bir kitleye hitap ediyor. Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyun Android ve İOS platformunda yer alıyor. Mobil platformun başarılı isimleri arasında yer alan Epic Story Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun zekayı da geliştirecek içeriklere sahip.

Oyun içerisinde karşımıza çıkan bulmacaları çözerek ilerlemeye çalışacak ve ilerledikçe de 24 farklı zorlu bulmaca ile karşılaşacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • Dollhouse Craft 2

    Farklı evleri tasarlamaya çalışacağız.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • Charms of the Witch

    Gizli mücevherleri bulmaya çalışacağız.
  • Guess the Food, Multiple Choice Game

    Markaları eşleştirmeye çalışacağız.
  • Who Is The Killer? Episode I

    Kale’deki katili yakalamaya çalışacağız.