The Great Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

Efsanevi bir şövalye ile eşsiz bir hikaye de rol alacağınız sürükleyici bir oyundur.

Orta çağda gerçekleşen aksiyon ve macera dolu bir savaş hikayesinde rol alarak efsanevi bir şövalye karakterini oynayacağınız ve zorlu görevler üstleneceğiniz The Great Tournament, mobil platformda rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Metin ve görsel tabanlı grafiklerden oluşan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sürükleyici bir savaş hikayesinde üzerinize düşen görevleri yerine getirerek aksiyon dolu anlar yaşamak ve büyük turnuvada yer alarak nefes kesen bir savaşa katılmaktır.

Efsanevi bir şövalyeyi yöneterek diyaloglardan ve görsellerden oluşan zorlu bölümlerde çeşitli görevler üstlenecek ve ok atma, kılıç sallama gibi tehlikeli yarışlarda bulunacaksınız.

Oyunda toplam 180.000 kelime yer almaktadır. Ayrıca aksiyona doyacağınız yüzlerce hikaye ve bölüm bulunmaktadır. Ortaçağ efsanelerinde olan güçlü bir şövalyeyi kontrol ederek nefes kesen savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncularla ücretsiz olarak buluşan The Great Tournament, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

The Great Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

Efsanevi bir şövalye ile eşsiz bir hikaye de rol alacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız The Great Tournament, efsanevi bir şövalyeyi yöneterek ortaçağ döneminde yaşanan aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyunudur.

Metin tabanlı ve renksiz görsellerden oluşan grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sürükleyici bir savaş senaryosu içerisinde yer alarak üzerinize düşen zorlu görevleri başarıyla yerine getirmek ve hikayeyi devam ettirmektir.

Aksiyon ve macera dolu savaşlara katılarak ok atma, kılıç sallama ve daha onlarca tehlikeli görevi üstlenecek ve düşman askerlerini bozguna uğratarak yolunuza devam edeceksiniz. Diyaloglardan ve görsellerden yararlanarak sizden istenilenleri rahatlıkla anlayabilir ve emirleri yerine getirebilirsiniz.

Toplamda 180.000 kelimeden oluşan sürükleyici bir savaş hikayesinde rol alarak heyecanı doruklarda yaşayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan The Great Tournament, bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • The Mooseman

    Karanlık bir dünyada ilerlemeye çalışacağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Haunted Hotel: The Axiom Butcher

    Esrarengiz cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.