The Human Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Aynı resimleri eşleştirerek bulmacaları çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak puan toplayabileceğiniz ve topladığınız puanları kullanarak kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz The Human Age, bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Çizgi fil tarzındaki grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca farklı insan resiminin yer aldığı eşleştirme blokları arasından doğru olanları bir araya getirmek ve puan kazanarak imparatorluğunuz için gerekli objeleri satın almaktır. Aynı resimleri bularak eşleştirmeleri başarıyla tamamlayabilir ve hayalinizdeki köyü kurabilirsiniz. Çeşitli binalar inşa edebilir ve kaynak üretiminde bulunabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizi bekliyor.

Oyunda mağara adamı, prenses, kral ve daha onlarca farklı insan resmi bulunmaktadır. Bu resimlerin aynılarını bularak eşleştirmeleri tamamlayabilir ve köyünüz için gerekli objeleri satın alabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan The Human Age, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

The Human Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
321.2 MB DOSYA BOYUTU

Aynı resimleri eşleştirerek bulmacaları çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Onlarca farklı insan resimlerinin yer aldığı eşleştirme bloklarının arasından uygun olanları bir araya getirerek bulmacaları çözebileceğiniz ve hayalinizdeki imparatorluğu kurabileceğiniz The Human Age, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, aynı resimleri bularak eşleştirmeleri başarıyla tamamlamak ve puan toplayarak köyünüzü kurmak için gerekli objeleri satın almaktır. Köyünüze çeşitli binalar ve ticaret alanları inşa edebilirsiniz. Ayrıca kaynak üretiminde bulunabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Eşleştirmeleri doğru ve zamanında yaparak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve görsel hafızayı destekleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir bulmaca oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinde zorlu yüzlerce eşleştirme bölümü ve eşleştirmelerini yapabileceğiniz onlarca farklı insan figürü yer almaktadır. Aynı iki resmi bir arada açarak eşleştirmeleri tamamlayabilir ve puan kazanarak imparatorluğunuzu ilan edebilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan The Human Age, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • Idle Human

    İnsan vücudunda yer alan tüm bileşenleri yeniden keşfedebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • The Deep: Coral Craft

    24 eşsiz bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Guess the Food, Multiple Choice Game

    Markaları eşleştirmeye çalışacağız.
  • Who Is The Killer? Episode I

    Kale’deki katili yakalamaya çalışacağız.