The Leap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

The Leap, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Bloklar üzerinde zıplayarak ilerlemeye çalıştığınız bir mobil oyun olan The Leap, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyundur. Çarpıcı animasyonları ve hoş grafikleriyle karşımıza çıkan oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Hoş müzikleriyle de sürükleyici bir atmosfer sunan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz. Karanlık alemlere doğru yolculuk ettiğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı atmosferlere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve basit oynanışıyla karşımıza çıkan The Leap oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer basit oynanışlı bir beceri oyunu arıyorsanız The Leap tam size göre. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz The Leap oyununu sakın kaçırmayın.

The Leap oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Leap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

The Leap, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda blokların tepesinde ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan The Leap, yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Hoş animasyonları ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda blokların üzerinde zıplayarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Rahatlatıcı müzikleriyle de dikkat çeken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Reflekslerinizi de sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda en iyi yere nişan almanız gerekiyor. Elinizi çabul tutup tüm bölümleri tamamlanız gereken The Leap oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız The Leap tam size göre. Farklı atmosferlere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve basit oynanışıyla karşımıza çıkan The Leap oyununu sakın kaçırmayın.

The Leap oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Orbit Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Leap On!

    Leap On!, orijinal müzikleri, değişen atmosferiyle dikkat çeken tek dokunuş arcade oyunu.
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu